Укр
Рус
Морозиво Десерти Українська кухня

Морозиво пудинг з сухофруктами

( 4.8621 4 529 29 оцінок)

3522 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Морозиво пудинг з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Охолоджувати

опис

Цей легкий пудинг з сухофруктами неймовірно смачний і сповнений корисного, поєднує в собі чудовий смак сиру і поживність декількох прекрасних свіжих фруктів і сухофруктів. Використовуйте всі фрукти, які вам подобаються, і насолоджуйтеся цим прекрасним морозивом пудингом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морозиво пудинг з сухофруктами" (на 100 грам)

  • Білки10.6 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи14.3 гр.
  • Калорії142 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Морозиво пудинг - це простий десерт, приготований шляхом елементарного змішування сиру, невеликих шматочків фруктів, горіхів і родзинок або інших сухофруктів. Зазвичай, цю смакоту готують для своїх дітей і сім'ї, так як вона наповнена практично всіма поживними речовинами: кальцій, білки, корисні жири, безліч вітамінів і пробіотиків (дружніх бактерій), які надходять з сиру. Ви можете легко приготувати пудинг для вечірки, фестивалів або просто в будь-який час, коли вам хочеться чогось солодкого і освіжаючого. Отже, почніть вже приготування цього чудового десерту. Для цього помістіть сир або сирну масу в глибоку миску.

Крок - 1
02

Потім додайте в миску трохи згущеного молока, яке додає солодкий і вершковий смак до десерту. Якщо ви діабетик, ви можете насолоджуватися десертом, пропустивши згущене молоко. Ви можете навіть додати (2-3) столових ложки густої сметани, щоб зробити смак багатший і вершковий.

Крок - 2
03

Далі засипте в миску трохи кардамону і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів. Ви навіть можете змінити смак десерту, замінивши кардамон на ванільний або будь-який інший фруктовий ароматизатор.

Крок - 3
04

Потім очистіть від шкірки і на обробній дошці наріжте невеликими скибочками банан. Надішліть часточки банана в миску до утвореної маси.

Крок - 4
05

Далі ретельно помийте під проточною водою, просушіть і наріжте дрібними кубиками яблуко. Шкірку з свіжого фрукта знімати не обов'язково. Надішліть шматочки яблука так само в миску до майбутнього десерту.

Крок - 5
06

Потім додайте в миску попередньо підготовлені кісточки граната. Очищені від шкаралупи і подрібнені волоські горіхи і арахіс, і заздалегідь вимочені в теплій воді родзинки. Потім додайте дрібно нарізану курагу і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Розкладіть утворене морозиво пудинг з сухофруктами в невеликі піали (або можна укласти відразу у велику ємність), прикрасьте родзинками і відправте на тривалий час в холодильник. Потім насолоджуйтеся результатом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Картопля з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом 80 5 3 з 5 - детальніше -
Пельмені з яловичим фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені з яловичим фаршем 50 6 4 з 5 - детальніше -
Макарони в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1 Макарони в мікрохвильовці 55 6 3 з 5 - детальніше -
Грибний соус до стейку - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус до стейку 45 1 2 з 5 - детальніше -