Укр
Рус
Морозиво Десерти Італійська кухня

Морозиво пломбір

( 4.6000 4 525 25 оцінок)

3377 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Морозиво пломбір - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Французька кухня, Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Це дуже смачне морозиво, мабуть, найжирніше  і найсолодше, але це зовсім не заважає їсти його, поливши  фруктовим соусом, медом, варенням і шоколадом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морозиво пломбір" (на 100 грам)

  • Білки1.9 гр.
  • Жири7.3 гр.
  • Вуглеводи15.8 гр.
  • Калорії141 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вилийте в глибоку миску частину молока кімнатної температури (не підігрівайте його, щоб крохмаль не зварився, просто заздалегідь вийміть з холодильника) і крохмаль. Для приготування морозива, використовуйте молоко високої жирності. За допомогою вінчика перемішайте інгредієнти до отримання однорідної маси без грудочок. Поки відставте.

Крок - 1
02

Більшу частину молока вилийте в каструлю, маючу товсте дно або антипригарне покриття. З великого апельсина зніміть цедру, краще зрізайте великими часточками, терка не підійде, так як шкірку треба буде пізніше вийняти. Від апельсина знадобиться тільки аромат.

Крок - 2
03

Постійно перемішуючи молоко з апельсиновою цедрою, доведіть до кипіння. Потім додайте коричневий цукор, розмішайте вінчиком, щоб він повністю розчинився.

Крок - 3
04

Наступною влийте акуратно, тонкою цівкою в каструлю масу з молока і крохмалю. Постійно мішайте киплячу масу в каструлі. Варіть до загусання.

Крок - 4
05

Зніміть густу молочну масу з вогню. В окрему глибоку миску налийте холодну воду і покладіть в неї лід. На крижану баню поставте каструлю з молочною масою для морозива. Дайте час трохи охолонути масі, а потім вийміть апельсинові кірки.

Крок - 5
06

Поки молочна маса остигає, приготуйте авокадо, яке необхідно додати в масу (за бажанням авокадо можна не застосовувати в рецепті, а використовувати будь-які ягоди або фрукти). Розріжте авокадо навпіл, вийміть кісточку. За допомогою столової ложки вийміть м'якоть і покладіть в чашу блендера.

Крок - 6
07

Полийте авокадо свіжим соком лайма і подрібніть м'якоть в пюре. У чашу з пюре авокадо вилийте охолоджену молочну масу. Перемішайте інгредієнти.

Крок - 7
08

Перекладіть масу в контейнер, накрийте кришкою і поставте в морозильну камеру. Перемішуйте морозиво пломбір кілька разів на протязі 2-3 годин, а потім залиште для повного замерзання на ніч. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Кекс з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Кекс з гарбуза 65 1 3 з 5 - детальніше -
Куряча печінка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Куряча печінка з яблуками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Курка по-грузинськи - покроковий рецепт, фото 1 Курка по-грузинськи 75 4 3 з 5 - детальніше -
Манний пудинг - покроковий рецепт, фото 1 Манний пудинг 55 3 3 з 5 - детальніше -