Укр
Рус
Морозиво Десерти Російська кухня

Морозиво пломбір в домашніх умовах

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

1420 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Морозиво пломбір в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Хочете насолодитися справжнім смаком з дитинства - приготуйте сьогоднішнє морозиво пломбір в домашніх умовах. Результат - справжнє блаженство на смак!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морозиво пломбір в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири15.8 гр.
  • Вуглеводи20.6 гр.
  • Калорії244 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати хороший пломбір, повинні бути холодними не тільки вершки, а й глибока, скляна або інша миска, яку охолодити можна в холодильнику протягом 30 хвилин. Як показує досвід, що для приготування морозива в домашніх умовах, краще використовувати все охолоджене.

Крок - 1
02

Тепер необхідно збити вершки. При покупці вибирайте завжди свіжі і їх жирність повинна бути не менше 30%. Якщо вершки нежирні - в морозиві утворюється багато крижинок, воно здається більш водянистим. Налийте в миску холодні вершки. Збивайте на високій швидкості до пишної піни. Потім зберіть з бортиків миски розбризкані вершки і продовжуйте збивати до появи стійких піків.

Крок - 2
03

Коли вершкова маса стала густою, блискучою і пишною додайте до неї згущене молоко і ванільний екстракт (якщо у вашому арсеналі бракуватиме екстракту - замініть його звичайною ваніллю, тільки в невеликій кількості, щоб морозиво не гірчило, також можете використовувати ванільний цукор, тільки доведеться трохи довше збивати, щоб крупинки повністю розчинилися).

Крок - 3
04

Знову збийте вершкову масу міксером на високій швидкості, до повного змішування інгредієнтів. Збиті вершки перекладіть в контейнер, який можна поставити в морозилку, розрівняйте лопаткою поверхню морозива. (Також ви можете розкласти вершкову масу в спеціальні формочки для морозива)

Крок - 4
05

Накрийте форму харчовою плівкою, безпосередньо притискаючи плівку до вершкової масі, щоб запобігти попадання повітря в контейнер. Поставте морозиво в морозильну камеру не менше ніж на 6 годин, можна залишити і на ніч, для повного застигання. Через час вийміть застигле морозиво з морозилки. Зніміть харчову плівку.

Крок - 5
06

За допомогою спеціальної круглої ложки сформуйте кульки морозива і викладіть їх на тарілку або в креманку. Перед подачею або вживанням можете полити ванільне морозиво пломбір сиропом на свій розсуд, посипати натертим шоколадом, кокосовою стружкою, горіхами або подати зі свіжими фруктами. Смачного

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пастрома з індички в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з індички в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Олів’є з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є з яловичиною 35 3 3 з 5 - детальніше -
Простий грибний суп з печериць - покроковий рецепт, фото 1 Простий грибний суп з печериць 45 4 2 з 5 - детальніше -
Пиріг "Курник" - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг "Курник" 70 4 3 з 5 - детальніше -