Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Морквяний торт з сирним кремом


- переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Морквяний торт з сирним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Швейцарська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

М'який і вологий морквяний пиріг з дивовижним пряним смаком, підкорить навіть самих перебірливих ласунів. Спробувавши шматочок, вже неможливо зупинитися.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морквяний торт з сирним кремом" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири20 гр.
  • Вуглеводи31.2 гр.
  • Калорії321 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Підготуйте інгредієнти. Подрібніть ножем підсмажені горіхи пекан. На дрібній тертці натріть очищену моркву. У глибокій мисці змішайте яйця, коричневий і білий цукор. Збийте масу міксером до кремоподібного стану. Додайте рапсове або рослинне масло і перемішайте до однорідності.

Крок - 1
02

У глибоку ємність висипте просіяне борошно, корицю, мускатний горіх, сіль, розпушувач і харчову соду. Поступово, збиваючи на низьких оборотах, в яєчну суміш введіть суху масу.

Крок - 2
03

Додайте моркву, подрібнений горіх і ретельно перемішайте лопаткою.

Крок - 3
04

Підготуйте 2 форми для випічки діаметром 23 см. Змастіть їх маслом, а дно застеліть пергаментним папером для випічки. Рівномірно розподіліть тісто по формах і поставте в розігріту до 180 ° С духовку. Випікайте коржі 30-35 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою. Проколіть випічку, якщо поверхня залишиться сухою, значить основа торта готова.

Крок - 4
05

Дістаньте форми з духовки і дайте коржам охолонути. Займіться приготуванням карамельного соусу. У сотейник з товстим дном висипте цукор і залийте водою. Поставте на середній вогонь і готуйте, поки цукор не розчиниться і не придбає карамельний колір.

Крок - 5
06

Перемішайте і зніміть з вогню. У гарячу масу додайте вершки і продовжіть приготування на плиті ще близько хвилини, постійно помішуючи.

Крок - 6
07

Додайте в карамельний соус масло кімнатної температури, ванільний екстракт, сіль і перемішайте. Перелийте карамель в невелику ємність і дайте охолонути до кімнатної температури.

Крок - 7
08

Приготуйте глазур. У глибокій мисці збийте вершковий сир з цукровою пудрою, потім додайте карамельний соус і перемішайте.

Крок - 8
09

В окремій ємності доведіть до м'яких піків вершки і з'єднайте з сирно-карамельною масою.

Крок - 9
10

На тарілку сервіровки викладіть корж і рівномірно розподіліть частину глазурі по всій поверхні. Таким же чином намажте другий корж глазур'ю. Кулінарним шпателем вирівняйте поверхню частування. Надішліть торт в холодильник мінімум на 2 години. Перед подачею на стіл прикрасьте десерт подрібненими горіхами і полийте карамельним соусом. Приємного вам чаювання!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дині - молочний суп - покроковий рецепт, фото 1 Дині - молочний суп 30 3 2 з 5 - детальніше -
Суп - пюре з кукурудзи - покроковий рецепт, фото 1 Суп - пюре з кукурудзи 40 6 3 з 5 - детальніше -
Азу з яловичини по татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Азу з яловичини по татарськи 75 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пудинг рисовий - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг рисовий 50 3 3 з 5 - детальніше -
Торт "Тірамісу" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Тірамісу" 70 5 3 з 5 - детальніше -