Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Українська кухня

Морквяний суп

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

695 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Морквяний суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Здорове харчування, Дієта №5, Для схуднення, Спортивне харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Морквяний суп - яскрава і корисна перша страва, яку завдяки інтенсивному жовтому кольору виглядає настільки апетитно, що його відразу хочеться спробувати. У рецепті розповідається, як приготувати дуже смачний морквяний крем-суп з шовковистою текстурою і приголомшливим ароматом, від якого не відмовляться ні дорослі, ні діти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морквяний суп" (на 100 грам)

  • Білки1.6 гр.
  • Жири4.6 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії71 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, а порей вимийте і висушіть. Наріжте обидва види цибулі невеликими кубиками. У каструлю влийте оливкову олію і обсмажте на ній нарізану цибулю до прозорості.

Крок - 1
02

Картоплю і моркву очистіть від шкірки, вимийте і наріжте шматочками середнього розміру. Додайте обидва овоча в каструлю з припущеню на олії цибулею.

Крок - 2
03

Перемішайте вміст каструлі і влийте бульйон, попередньо його трохи підігрівши. Всипте сіль і перець за смаком і знову перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 3
04

На середньому вогні доведіть вміст каструлі до кипіння, накрийте кришкою, знизьте вогонь і варіть до м'якості овочів (приблизно 20 хвилин).

Крок - 4
05

Коли морква і картопля стануть м'якими, перелийте суп в іншу ємність, щоб не зіпсувати каструлю, і занурювальним блендером перебийте в однорідне пюре. Намагайтеся розбити всі грудочки, щоб текстура супу стала шовковистою і кремовою.

Крок - 5
06

Коли досягнете потрібної консистенції, поверніть морквяний суп в каструлю і знову підігрійте. Після цього суп-пюре з моркви і картоплі буде повністю готовий. Розлийте його по порційних тарілках, прикрасьте свіжим кропом і подавайте до столу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Брокколі з гливами - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі з гливами 35 3 2 з 5 - детальніше -
Тісто для Лазаньї - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для Лазаньї 40 1 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний Фондан - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний Фондан 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сирне печиво Розочка - покроковий рецепт, фото 1 Сирне печиво Розочка 60 5 4 з 5 - детальніше -
Окрошка на мінеральній воді - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на мінеральній воді 45 6 2 з 5 - детальніше -
Локшина рамен - покроковий рецепт, фото 1 Локшина рамен 75 6 3 з 5 - детальніше -