Укр
Рус
Пироги Випічка В’єтнамська кухня

Морквяний пиріг з волоськими горіхами

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

725 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Морквяний пиріг з волоськими горіхами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: В’єтнамська кухня, Латиська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Морквяний пиріг з волоськими горіхами - смачна і корисна випічка до чаю. Пропонуємо рецепт класичного морквяного пирога. Він виходить дуже м'яким, ніжним і вологим. Якщо розрізати пиріг на коржі і доповнити кремом, вийде відмінний морквяний торт. Як приготувати сирний крем, який ідеально підходить до цього виду тіста, теж читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морквяний пиріг з волоськими горіхами" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири23 гр.
  • Вуглеводи25.4 гр.
  • Калорії337 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цільнозернове борошно всипте в миску для змішування. Очищені волоські горіхи поріжте ножем в крихту і додайте до борошна.

Крок - 1
02

Всипте розпушувач для тіста, корицю, сіль і перемішайте до однорідності.

Крок - 2
03

В окрему миску розбийте яйця. Всипте цукровий пісок (у нас тростинний, але можна взяти звичайний) і ванільний цукор. Додайте апельсинову цедру і збийте міксером до пишноти і побіління.

Крок - 3
04

В отриману масу всипте борошняну суміш. Моркву вимийте, очистіть від шкірки і натріть на середній терці. Додайте в тісто терту моркву. Влийте рослинне масло і перемішайте до однорідності.

Крок - 4
05

Форму для випікання застеліть пергаментом і перелийте туди тісто. Надішліть форму в розігріту до 170 градусів духовку на 40-50 хвилин. Готовий морквяний пиріг з волоськими горіхами вийміть з духовки і остудіть. Можете їсти його так (він дуже смачний), а можете розрізати на коржі і зробити торт. Але для цього потрібно приготувати крем.

Крок - 5
06

У мисці з'єднайте збиті вершки з пастоподібним сиром. Всипте цукрову пудру і апельсинову цедру. Влийте апельсиновий лікер і перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 6
07

Зберіть торт. Покладіть на блюдо перший морквяний корж і змастіть частиною крему. Викладіть наступний корж і теж змастіть кремом. Продовжуйте, поки коржі і крем не закінчаться (у нас вийшло 3 коржа).

Крок - 7
08

Зверху прикрасьте морквяний торт крихтою з волоських горіхів, дайте настоятися в холодильнику мінімум 2 години, а краще всю ніч, а потім подавайте до чаю. Це дуже смачно і ароматно. Насолоджуйтесь!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Крабовий салат з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Крабовий салат з сиром 45 3 3 з 5 - детальніше -
Овочевий суп з індичкою - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп з індичкою 65 4 3 з 5 - детальніше -