Укр
Рус
Кекси Випічка Шведська кухня

Морквяні мафіни

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

1615 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Морквяні мафіни - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шведська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Морквяні маффіни мають вигляд і смак морквяного торта, тільки в формі кексів. Ці мафіни з ароматом кориці приємні і вологі і містять апетитні інгредієнти; такі, як смажені горіхи, підсолоджений кокос, терте яблуко і терту моркву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морквяні мафіни" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири22.8 гр.
  • Вуглеводи30.8 гр.
  • Калорії350 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 - 200 градусів і помістіть підставку в центр духовки. Застеліть паперовими вкладишами осередки форми для випічки кексів. Підсмажте горіхи пекан або волоські горіхи протягом 8 хвилин або поки вони не підрум'яняться і не стануть ароматними на середньому вогні. Дайте охолонути, а потім наріжте великими шматочками. Очистіть від шкірки і дрібно натріть на тертці моркву і яблуко. Відкладіть на час в сторону.

Крок - 1
02

У великій мисці змішайте просіяне борошно, цукор або цукрову пудру, харчову соду, розпушувач для тіста, сіль і мелену корицю. Додайте раніше підготовлені горіхи і кокосову стружку.

Крок - 2
03

В окремій мисці змішайте курячі яйця, вершкове масло і ванільний екстракт. Складіть вологі інгредієнти разом з попередньо очищеною від шкірки і натертою на крупній тертці морквою і яблуком в суміш борошна, помішуючи до повного об'єднання інгредієнтів і утворення однорідної густої маси (тісто для майбутньої випічки).

Крок - 3
04

Рівномірно розподіліть утворене тісто між приготованими застеленими осередками форми для випічки, відправте в попередньо розігріту духовку і випікайте протягом 20 - 25 хвилин або до тих пір, поки зубочистка, вставлена ​​в центр запеченого кексу, не стане чистою.

Крок - 4
05

Вийміть форму з духовки і дайте охолонути на решітці до кімнатної температури. Приблизно через 10 хвилин видаліть кекси з осередків і повністю остудіть на решітці, перш ніж подавати. До таких мафінів можна приготувати і глазур. Для цього збийте вершкове масло і вершковий сир до отримання однорідної маси без грудочок. Поступово додайте цукрову пудру до повного об'єднання інгредієнтів. Помістіть глазур з вершкового сиру на вершині кожного кексу. Або подавайте морквяні маффіни в звичайному вигляді.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат в апельсині - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат в апельсині 25 2 1 з 5 - детальніше -
Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Піцца на сковороді 20 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -
Суп том ям оригінальний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Суп том ям оригінальний рецепт 50 5 3 з 5 - детальніше -
Закуска на шпажках з оливками - покроковий рецепт, фото 1 Закуска на шпажках з оливками 40 3 3 з 5 - детальніше -
Крокети «Кауза» - покроковий рецепт, фото 1 Крокети «Кауза» 45 3 3 з 5 - детальніше -