Укр
Рус
Прості салати Салати Корейська кухня

Морква по-корейськи

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

833 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Морква по-корейськи - популярна закуска у вигляді дрібнонатертої моркви, замаринованої в маслі з прянощами. Страва проста в приготуванні, але смачна. Така морквина стане відмінним гарніром для м'ясних і рибних страв, а також компонентом салатів. Рецепт придумали корейці, які жили в Радянському Союзі і нудьгували за своїми національними стравами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морква по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки1.8 гр.
  • Жири2.3 гр.
  • Вуглеводи8.7 гр.
  • Калорії67 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Моркву вимийте, просушіть і очистіть від шкірки. Очищену моркву натріть на середній терці (краще на спеціальній тертці для моркви по-корейськи).

Крок - 1
02

У натерту моркву всипте мелені спеції (коріандр, паприку, чилі, кайенский і білий або чорний перець), а також цукор і сіль.

Крок - 2
03

Влийте оцет (звичайний білий або рисовий) і перемішайте інгредієнти, щоб спеції рівномірно розподілилися серед моркви.

Крок - 3
04

Зубчики часнику очистіть від лушпиння і пропустіть через прес або дрібно поріжте ножем.

Крок - 4
05

У сотейник влийте рослинне масло (у нас масло авокадо, але ви можете використовувати будь-яке інше за смаком) і масло чилі. Сильно нагрійте масляну суміш на плиті.

Крок - 5
06

Додайте подрібнений часник в миску з морквою і вилийте зверху підігріте масло. Швидко, поки масло ще гаряче, перемішайте інгредієнти до однорідності. Це допоможе спеціям краще віддати аромат і глибше проникнути в моркву.

Крок - 6
07

Кінзу вимийте, просушіть і подрібніть ножем. Додайте нарізану кінзу в моркву по-корейськи, висипте кунжут і ще раз вимішайте салат.

Крок - 7
08

Після цього його можна відразу подавати на стіл. У холодильнику морква по-корейськи, приготована за цим рецептом, може зберігатися до 5 днів. Подавайте її як гарнір до м'ясних, рибних і овочевих страв. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з шинкою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Млинці з сьомгою "Золота рибка" - покроковий рецепт, фото 1 Млинці з сьомгою "Золота рибка" 45 3 3 з 5 - детальніше -
Горіховий соус до рису - покроковий рецепт, фото 1 Горіховий соус до рису 35 1 2 з 5 - детальніше -
Апельсиновий пунш з ромом - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий пунш з ромом 20 1 2 з 5 - детальніше -