Укр
Рус
Легкі салати Салати Корейська кухня

Морква по-корейськи

( 4.9268 4 541 41 оцінка)

3690 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 1 з 5
Морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Найімовірніше, ви будете просто здивовані, дізнавшись, що до морквини по-корейськи азіатська кухня абсолютно ніякого відношення не має. Більш того, корейці навряд чи знайомі взагалі з цією закускою. Хоча, якщо бути точними, цей народ все ж взяв участь в процесі виникнення такого салату, а у нас він придбав величезну популярність. Багатьма улюблений салат Морква по-корейськи можна придбати в будь-якому супермаркеті, але якщо ви прислухаєтеся до моїх порад і приготуєте таку закуску за нашим рецептом, і ви точно більше не будете йти в магазин за салатом. Процес підготовки не складний, до того ж, не тривалий.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морква по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки1.7 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи7.6 гр.
  • Калорії105 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Морква по-корейськи може бути не просто самостійною стравою в якості салату, але досить часто застосовуєься в приготуванні інших страв. З такою морквою часто роблять рулети, включають до складу салатів, особливо для тарталеток, а також вона може виступати в якості начинки для пиріжків, хот-догів і шаурми. Ось саме для цього можна заготовити моркву по-корейськи про запас і зберігати в холодильнику для потрібного випадку. Для нашого рецепта знадобиться морквина соковитих сортів і досить велика, щоб легше було натерти. Отже, моркву чистимо від шкірки, відрізаємо кінчики і живці, добре промиваємо під проточною водою.

Крок - 1
02

Після цього тремо овочі в глибоку миску. Для цього використовуємо спеціальну терку, яка дозволить натерти моркву довгими смужками. Можна користуватися кухонним комбайном, що значно полегшить процес. Коли вся підготовлена ​​морквина потерта, перевіряємо, перевертаючи руками, що всі скибочки добре розділені на тонкі смужки.

Крок - 2
03

Потім видавлюємо в миску з подрібненою морквою через чеснокодавку часник, посипаємо сіллю і за допомогою вилки добре перемішуємо. Додаємо паприку, суміш перців і невелику кількість цукру, ще раз все змішуємо.

Крок - 3
04

Розігріваємо в пательні рослинну олію до легкого шипіння.

Крок - 4
05

Переливаємо олію зі сковорідки в миску з морквою, доливаємо туди рисовий оцет і за допомогою ложки і дерев'яної лопатки добре перемішуємо всі інгредієнти.

Крок - 5
06

Тепер ще кидаємо туди насіння кунжуту і подрібнену кінзу. Все перемішавши, накриваємо моркву по-корейськи дрібною тарілкою, добре придавлюємо і накриваємо харчовою плівкою. Такий салат можна вживати відразу, та й зберігати в холодильнику до 5 днів.  

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти