Укр
Рус
Сік Напої Українська кухня

Морковний сік

( 4.9429 4 535 35 оцінок)
2637 - переглядів
45 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Морковний сік - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Домашній моркв’яний свіжовичавлений сік набагато корисніше консервованого, і приготувати сік з моркви можна легко протягом всього року.

Інгредієнти

  • Вода 1 л.
  • Морква 1 кг.
  • Цукор 2 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Промиту очищену від шкірки моркву нарізати кубиками і подрібнити у блендері.

Крок - 1
02

У моркв’яне пюре долити 1-2 склянки води, довести до кипіння, зняти пінку і на тихому вогні томити до розм'якшення моркви.

Крок - 2
03

Для сиропу в решту частину води додати  цукор і після кипіння проварити 7-10 хвилин.

Крок - 3
04

У об'ємній  ємності з'єднати морквяне пюре з сиропом і помішуючи прокип'ятити близько 5 хвилин. Наповнити моркв’яним соком стерилізовані банки і закатати їх металевими кришками.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сухарики к чаю - покроковий рецепт, фото 1 Сухарики к чаю 20 4 2 з 5 - детальніше -
Морковка по-корейски - покроковий рецепт, фото 1 Морковка по-корейски 20 2 1 з 5 - детальніше -
Банановый пирог к чаю - покроковий рецепт, фото 1 Банановый пирог к чаю 60 4 3 з 5 - детальніше -
Безе-меренги - покроковий рецепт, фото 1 Безе-меренги 75 3 3 з 5 - детальніше -