Укр
Рус
Риба Другі страви Валлійська кухня

Морепродукти в вершковому соусі

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

634 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Морепродукти в вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Всі сходять з розуму від цієї простої, але неймовірної креветки у вершковому соусі. Перетворіть інгредієнти, які у вас, швидше за все, вже є в холодильнику, в неймовірну вечерю і подавайте її з низьким вмістом вуглеводів або з додаванням вуглеводів, щоб отримати приголомшливу їжу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морепродукти в вершковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки12.1 гр.
  • Жири10.7 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії164 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте рослинне або оливкове масло у великій сковороді на середньому або сильному вогні. Приправте попередньо очищені креветки сіллю і чорним меленим перцем і обсмажте їх по 1-2 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть однорідними і рожевими. Перекладіть обсмажені креветки в миску; відкладіть в сторону до подальшого використання.

Крок - 1
02

На цій же сковороді розтопіть вершкове масло, нарізане невеликими шматочками. Обсмажте в маслі заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник до появи аромату (близько 30 секунд). Влийте біле вино (використовуйте біле сухе вино хорошої якості, таке як піно гріо або шардоне) або бульйон в сковороду до часнику; дозвольте зменшитися до половини, зіскрібаючи будь-які шматочки з дна ємності.

Крок - 2
03

Зменшіть вогонь до слабкого або середнього вогню, додайте в сковорідку вершки (для цього рецепта використовуйте вершки зі зниженим вмістом жиру або легкі вершки, замініть половиною на половину, якщо хочете, намагаючись не доводити соус до кипіння, інакше він може згорнутися, і ви також можете використовувати згущене молоко в якості низькокалорійної заміни) і доведіть до слабкого кипіння, періодично помішуючи. Приправте вміст сковорідки сіллю і чорним меленим перцем за смаком.

Крок - 3
04

Додайте в сковорідку попередньо натертий на дрібній тертці сир пармезан і дайте соусу злегка покипіти ще хвилину або близько того, поки молочний продукт не розтане, а соус не загусне.

Крок - 4
05

Далі додайте в сковорідку раніше обсмажені креветки, рівномірно розподіливши по всьому дну ємності, посипте все попередньо вимитою і дрібно нашаткованою петрушкою. Спробуйте на смак соус і при необхідності відрегулюйте сіль і чорний мелений перець. Подавайте ці чудові морепродукти в вершковому соусі з макаронами, рисом або тушкованими овочами.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тістечко Брауні - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Брауні 35 3 2 з 5 - детальніше -
Мариновані баклажани - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані баклажани 50 5 2 з 5 - детальніше -
Дієтична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Дієтична окрошка 45 6 3 з 5 - детальніше -
Полуничний конфітюр - покроковий рецепт, фото 1 Полуничний конфітюр 75 1 2 з 5 - детальніше -