Укр
Рус
Молочний суп Перші страви Французька кухня

Молочний суп

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

2582 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Молочний суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Легкий молочний суп з локшиною (багатий і вершковий) найкраще підходить, коли ви хворі і вам потрібно щось тепле і втішне. Молочний суп з локшиною і куркою має цілющі властивості.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Молочний суп" (на 100 грам)

  • Білки5.6 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи10.9 гр.
  • Калорії121 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу приготуйте локшину (можна використовувати спагетті або макарони) відповідно до вказівок, перерахованих на упаковці, варіть близько 5-6 хвилини, перш ніж вони будуть готові. Злийте з відвареної локшини воду і відставте її в сторону, до подальшого використання.

Крок - 1
02

У великій каструлі розігрійте 2 столові ложки оливкового або рослинного масла на середньому вогні. Додайте в каструлю очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю, нашатковану тонкими кільцями моркву і подрібнену селеру. Обсмажуйте вміст до готовності, близько 4 - 6 хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 2
03

Потім додайте в каструлю до решти продуктів очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник і смажте ще близько хвилини, постійно помішуючи.

Крок - 3
04

Залийте в каструлю курячий бульйон, засипте нашатковану петрушку, додайте лавровий лист і приправте все сіллю і чорним меленим перцем за смаком.

Крок - 4
05

Додайте далі в каструлю нарізані великими скибочками курячі грудки і доведіть суп до кипіння на середньому вогні. Зменшіть вогонь до середнього, накрийте кришкою і дайте супу готуватися, поки курка не буде звареною, приблизно 10 - 15 хвилин.

Крок - 5
06

Витягніть відварену курку з каструлі і залиште охолоджуватися на 5 хвилин, потім наріжте скибочки на більш дрібні шматочки або навіть розділіть на волокна.

Крок - 6
07

Розтопіть вершкове масло в невеликій каструлі на середньому вогні, додайте в неї борошно і варіть, постійно помішуючи, близько хвилини. При перемішуванні муки повільно додавайте в каструлю молоко і енергійно збивайте до однорідних шматочків (, щоб розгладити вміст, потрібно багато збивання, щоб досягти однорідної консистенції яка утвореної маси).

Крок - 7
08

Збийте молоко і доведіть суміш до кипіння, постійно помішуючи. Вилийте молочну суміш в раніше приготовлену овочеву масу і додайте подрібнену курку в суп разом з приготовленою локшиною. Ретельно все перемішайте і залиште томитися близько хвилини. Подавайте готовий молочний суп теплим, зі свіжим хлібом або крекерами за бажанням.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Соус Ткемалі - покроковий рецепт, фото 1 Соус Ткемалі 40 1 2 з 5 - детальніше -
Солянка з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з ковбасою 50 6 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані гриби в беконі - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані гриби в беконі 55 3 3 з 5 - детальніше -