Молочний цукор - знайомі з дитинства смачні ласощі, для приготування яких потрібно мінімальну кількість продуктів і зовсім небагато часу.
Для початку покладіть в каструлю вершкове масло та відправте на плиту. Трохи розтопіть масло на повільному вогні. Додайте в каструлю згущене молоко і трохи перемішайте, щоб об'єднати інгредієнти.
Потім засипте в каструлю тростинний цукор (можна використовувати звичайний), і додайте трохи кленового сиропу. Перемішайте все і томіть на повільному вогні, поки масло не розтане і цукор не розчиниться. Доведіть вміст каструлі до м'якого кипіння і варіть 15 хвилин, постійно помішуючи.
Киньте невелику кількість утвореної коричневої помадки в холодну воду. Вийміть з води, і якщо ви зможете сформувати з маси маленьку кулю, тоді молочний цукор готовий.
Зніміть каструлю з вогню і вилийте масу, що утворилася з чашу кухонного комбайна. Потім на середній швидкості збийте цю суміш до однорідного і еластичного стану.
Далі перелийте утворену коричневу масу в блюдо, вистелене пергаментним папером. Розподіліть суміш рівномірно по блюду, щоб вона була однакової товщини, потім залиште в холодильнику як мінімум на 1 годину.
Розріжте остиглий молочний цукор на 25 квадратів і насолоджуйтеся прекрасною солодкою стравою. Зберігайте нарізаний молочний цукор в холодильнику, поки ви не будете готові його з'їсти.
Випадкові рецепти