Укр
Рус
Молочний цукор Десерти Українська кухня

Молочний цукор

( 4.9091 4 533 33 оцінки)

3588 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Молочний цукор - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Молочний цукор - знайомі з дитинства смачні ласощі, для приготування яких потрібно мінімальну кількість продуктів і зовсім небагато часу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Молочний цукор" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири12.4 гр.
  • Вуглеводи68.8 гр.
  • Калорії399 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку покладіть в каструлю вершкове масло та відправте на плиту. Трохи розтопіть масло на повільному вогні. Додайте в каструлю згущене молоко і трохи перемішайте, щоб об'єднати інгредієнти.

Крок - 1
02

Потім засипте в каструлю тростинний цукор (можна використовувати звичайний), і додайте трохи кленового сиропу. Перемішайте все і томіть на повільному вогні, поки масло не розтане і цукор не розчиниться. Доведіть вміст каструлі до м'якого кипіння і варіть 15 хвилин, постійно помішуючи.

Крок - 2
03

Киньте невелику кількість утвореної коричневої помадки в холодну воду. Вийміть з води, і якщо ви зможете сформувати з маси маленьку кулю, тоді молочний цукор готовий.

Крок - 3
04

Зніміть каструлю з вогню і вилийте масу, що утворилася з чашу кухонного комбайна. Потім на середній швидкості збийте цю суміш до однорідного і еластичного стану.

Крок - 4
05

Далі перелийте утворену коричневу масу в блюдо, вистелене пергаментним папером. Розподіліть суміш рівномірно по блюду, щоб вона була однакової товщини, потім залиште в холодильнику як мінімум на 1 годину.

Крок - 5
06

Розріжте остиглий молочний цукор на 25 квадратів і насолоджуйтеся прекрасною солодкою стравою. Зберігайте нарізаний молочний цукор в холодильнику, поки ви не будете готові його з'їсти.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Паста з сьомгою і зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Паста з сьомгою і зеленню 60 4 3 з 5 - детальніше -
Глазур для паски - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для паски 35 1 2 з 5 - детальніше -
Домашнє повидло з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє повидло з яблук 40 1 2 з 5 - детальніше -