Укр
Рус
Молочний суп Перші страви Українська кухня

Молочний суп з вермішеллю

( 4.9000 4 530 30 оцінок)

3337 - переглядів
15 хвилин порцій - 4 складність - 1 з 5
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Молочний суп з вермішеллю можна приготувати як на сніданок, так і на обід. Готується він з додаванням бульйону і не менш смачний, ніж багато супів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Молочний суп з вермішеллю" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири2.8 гр.
  • Вуглеводи9.5 гр.
  • Калорії83 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику каструлю помістіть на плиту, укладіть в неї шматок вершкового масла і на середньому вогні розтопіть. Додайте в киплячу олію попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними квадратами. Надішліть подрібнену цибулю в каструлю з киплячим маслом і ретельно перемішайте.

Крок - 2
03

Далі помийте під проточною водою стебло селери і наріжте його тонкими півкільцями. Очистіть від шкірки моркву і теж подрібніть на дрібні квадрати. Нарізані овочі теж відправте в каструлю до вже трохи обсмаженої цибулі з часником і перемішайте.

Крок - 3
04

Тепер звільніть від хвостика і насіння болгарський перець, добре промийте його і на кухонній дошці наріжте дрібними кубиками. Нарізаний перець відправте теж в каструлю до решти інгредієнтів, посипте просіяним борошном і обсмажте кілька хвилин, постійно мішаючи.

Крок - 4
05

Потім залийте в каструлю трохи раніше підготовленого бульйону і варіть, постійно помішуючи, до легкого загустіння вмісту ємкості. Далі залийте все молоком і доведіть до кипіння, варіть близько 15 хвилин.

Крок - 5
06

Тепер закиньте в каструлю консервовану кукурудзу і горошок і знову все добре перемішайте і зменшіть вогонь. Потім приправте вміст каструлі чебрецем, чорним меленим перцем, засипте розкрошені бульйонні кубики і перемішайте.

Крок - 6
07

Далі додайте в каструлю розламані більш дрібно спагетті (або локшину), знову ретельно перемішайте і залиште страву варитися на слабкому вогні приблизно на 10-12 хвилин, до повної готовності макаронних виробів.

Крок - 7
08

Потім вимкніть вогонь, і залиште суп настоятися ще на деякий час. Потім розлийте молочний суп з вермішеллю в красиві піали і подавайте гарячим до обіднього столу, приправивши улюбленою зеленню.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шуба - покроковий рецепт, фото 1 Шуба 80 5 3 з 5 - детальніше -
Сабайон з шампанським - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон з шампанським 50 3 3 з 5 - детальніше -
Вафельні трубочки хрусткі - покроковий рецепт, фото 1 Вафельні трубочки хрусткі 65 3 3 з 5 - детальніше -