Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Молочний суп з вермішеллю

15 хвилинпорцій - 4складність - 1 з 5
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Молочний суп можна приготувати як на сніданок, так і на обід. Готується він без м'ясного бульйону, але не менш смачний, ніж інші супи.

Інгредієнти

Молоко1 л.
Вермішель150 г.
Цукор50 г.
Вершкове масло20 г.
Сіль1 щіп.

Покроковий рецепт

01

Попередньо слід закип'ятити молоко.

Крок - 1
02

У водичку кидається вермішель, солиться і вариться практично до приготування.

Крок - 2
03

Потім вода зливається, додається в неї цукор з молоком і вариться близько 8 хв до повного приготування вермішелі на невеликому вогні. Перед подачею додається вершкове масло.

Крок - 3

Оцінити рецепт