Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Молочний суп з вермішеллю

15 хвилинпорцій - 4складність - 1 з 5
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Молочний суп можна приготувати як на сніданок, так і на обід. Готується він без м'ясного бульйону, але не менш смачний, ніж інші супи.

Інгредієнти

Молоко1 л.
Вермішель150 г.
Цукор50 г.
Вершкове масло20 г.
Сіль1 щіп.
01

Попередньо слід закип'ятити молоко.

Крок - 1
02

У водичку кидається вермішель, солиться і вариться практично до приготування.

Крок - 2
03

Потім вода зливається, додається в неї цукор з молоком і вариться близько 8 хв до повного приготування вермішелі на невеликому вогні. Перед подачею додається вершкове масло.

Крок - 3

Оцінити рецепт