Молочний суп з вермішеллю можна приготувати як на сніданок, так і на обід. Готується він з додаванням бульйону і не менш смачний, ніж багато супів.
Невелику каструлю помістіть на плиту, укладіть в неї шматок вершкового масла і на середньому вогні розтопіть. Додайте в киплячу олію попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник.
Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними квадратами. Надішліть подрібнену цибулю в каструлю з киплячим маслом і ретельно перемішайте.
Далі помийте під проточною водою стебло селери і наріжте його тонкими півкільцями. Очистіть від шкірки моркву і теж подрібніть на дрібні квадрати. Нарізані овочі теж відправте в каструлю до вже трохи обсмаженої цибулі з часником і перемішайте.
Тепер звільніть від хвостика і насіння болгарський перець, добре промийте його і на кухонній дошці наріжте дрібними кубиками. Нарізаний перець відправте теж в каструлю до решти інгредієнтів, посипте просіяним борошном і обсмажте кілька хвилин, постійно мішаючи.
Потім залийте в каструлю трохи раніше підготовленого бульйону і варіть, постійно помішуючи, до легкого загустіння вмісту ємкості. Далі залийте все молоком і доведіть до кипіння, варіть близько 15 хвилин.
Тепер закиньте в каструлю консервовану кукурудзу і горошок і знову все добре перемішайте і зменшіть вогонь. Потім приправте вміст каструлі чебрецем, чорним меленим перцем, засипте розкрошені бульйонні кубики і перемішайте.
Далі додайте в каструлю розламані більш дрібно спагетті (або локшину), знову ретельно перемішайте і залиште страву варитися на слабкому вогні приблизно на 10-12 хвилин, до повної готовності макаронних виробів.
Потім вимкніть вогонь, і залиште суп настоятися ще на деякий час. Потім розлийте молочний суп з вермішеллю в красиві піали і подавайте гарячим до обіднього столу, приправивши улюбленою зеленню.
Випадкові рецепти