Укр
Рус
thermomix thermomix
Молочний суп Перші страви Українська кухня

Молочний суп з вермішеллю

15 хвилинпорцій - 4складність - 1 з 5
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Молочний суп з вермішеллю можна приготувати як на сніданок, так і на обід. Готується він з додаванням бульйону і не менш смачний, ніж багато супів.

Інгредієнти

  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Вершкове масло 30 г.
  • Спагеті 150 г.
  • Молоко 1.5 л.
  • Селера 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Борошно 1 1/2 ст.л
  • Бульйон 1 скл.
  • Кукурудза консервована 1/2 б.
  • Горошок зелений консервований 1/2 б.
  • Чебрець 1/2 ч.л
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Бульйонні кубики 2 шт.
  • Зелень за смаком

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Невелику каструлю помістіть на плиту, укладіть в неї шматок вершкового масла і на середньому вогні розтопіть. Додайте в киплячу олію попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними квадратами. Надішліть подрібнену цибулю в каструлю з киплячим маслом і ретельно перемішайте.

    Крок - 2
  3. 03

    Далі помийте під проточною водою стебло селери і наріжте його тонкими півкільцями. Очистіть від шкірки моркву і теж подрібніть на дрібні квадрати. Нарізані овочі теж відправте в каструлю до вже трохи обсмаженої цибулі з часником і перемішайте.

    Крок - 3
  4. 04

    Тепер звільніть від хвостика і насіння болгарський перець, добре промийте його і на кухонній дошці наріжте дрібними кубиками. Нарізаний перець відправте теж в каструлю до решти інгредієнтів, посипте просіяним борошном і обсмажте кілька хвилин, постійно мішаючи.

    Крок - 4
  5. 05

    Потім залийте в каструлю трохи раніше підготовленого бульйону і варіть, постійно помішуючи, до легкого загустіння вмісту ємкості. Далі залийте все молоком і доведіть до кипіння, варіть близько 15 хвилин.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер закиньте в каструлю консервовану кукурудзу і горошок і знову все добре перемішайте і зменшіть вогонь. Потім приправте вміст каструлі чебрецем, чорним меленим перцем, засипте розкрошені бульйонні кубики і перемішайте.

    Крок - 6
  7. 07

    Далі додайте в каструлю розламані більш дрібно спагетті (або локшину), знову ретельно перемішайте і залиште страву варитися на слабкому вогні приблизно на 10-12 хвилин, до повної готовності макаронних виробів.

    Крок - 7
  8. 08

    Потім вимкніть вогонь, і залиште суп настоятися ще на деякий час. Потім розлийте молочний суп з вермішеллю в красиві піали і подавайте гарячим до обіднього столу, приправивши улюбленою зеленню.

    Крок - 8

Оцінити рецепт