Укр
Рус
Млинці Випічка Українська кухня

Млинці

( 4.9286 4 514 14 оцінок)

2940 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Млинці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Дієта: Здорове харчування

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, Масниця

Актуальні рецепти: Зима

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Все геніальне просто! Так можна сказати про цей рецепт приготування млинців. Ідеальний пізній сніданок або смачний десерт. У такі млинці можна загортати як солодку, так і солону начинку. Тонкі, рум'яні, з вершковим смаком ці млинці нікого не залишать байдужим.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинці " (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири15.8 гр.
  • Вуглеводи24.6 гр.
  • Калорії272 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Перед тим, як почати готувати тісто для млинців, потрібно обов'язково просіяти борошно. Це важливо зробити з головною метою - наситити борошно киснем. В результаті випічка виходить набагато краще і смачніше. Ви можете використовувати будь-яке сито, яке є у вас на кухні. Візьміть чисту і суху миску середнього розміру, просійте в неї борошно. Додайте сіль і ретельно змішайте все разом вінчиком. Відставте в сторону.

Крок - 1
02

Далі необхідно приготувати яєчно - молочну суміш. Дуже добре, коли всі інгредієнти будуть кімнатної температури, тоді вони краще з'єднаються. Для цього дістаньте заздалегідь яйця і молоко з холодильника. В окрему глибоку миску акуратно розбийте кілька яєць. За допомогою вінчика ретельно розмішайте яйця, а потім збивайте їх протягом декількох хвилин до однорідної консистенції.

Крок - 2
03

Відміряйте потрібну кількість молока, налийте його в миску з яйцями. Продовжуйте збивати вінчиком яєчно - молочну суміш ще протягом кількох хвилин.

Крок - 3
04

Тепер прийшов час з'єднати сухі інгредієнти з вологими. У миску з борошном і сіллю наливайте невеликими порціями яєчно - молочну суміш і за допомогою вінчика все ретельно розмішуйте, щоб не було грудочок. Таким чином, поступово з'єднайте всі інгредієнти разом, збиваючи до однорідної маси.

Крок - 4
05

Розтопыть вершкове масло в невеликій ємності і дайте трохи охолонути. Після цього вилийте його в миску з тыстом і збийте вінчиком, поки все не змішається. Додавання вершкового масла в тісто додасть млинцям велику рум'яність і вершковий смак.

Крок - 5
06

Накрийте тісто для млинців харчовою плівкою і залиште в холодильнику на ніч. Якщо у вас не виходить цього зробити, то хоча б на 1 годину. Дістаньте миску з тыстом для млинців з холодильника, зніміть харчову плівку і добре перемішайте вміст вінчиком.

Крок - 6
07

Візьміть спеціальну сковорідку для смаження млинців або використовуйте звичайну сковороду. Нагрійте її на середньому вогні, змастіть рослинною олією за допомогою харчового пензлика. Так само для цього можна використовувати розтоплене вершкове масло.

Крок - 7
08

Використовуючи ополоник, налийте тісто на розпечену сковороду. Щоб тісто рівномірно розподілилося по сковороді, нахиляйте її в різні боки.

Крок - 8
09

Готуйте протягом 30 секунд або до тих пір, поки низ млинця не підрум'яниться. Потім переверніть його за допомогою лопатки і рук і готуйте ще 30 секунд на що залишеній стороні. Таким чином посмажте всі млинці. Подавайте млинці теплими. Їх можна їсти так, або наповнити вашою улюбленою начинкою. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з шинкою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Панкейкі без розпушувача - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі без розпушувача 65 3 3 з 5 - детальніше -
Аджика грузинська - покроковий рецепт, фото 1 Аджика грузинська 85 1 3 з 5 - детальніше -