Все геніальне просто! Так можна сказати про цей рецепт приготування млинців. Ідеальний пізній сніданок або смачний десерт. У такі млинці можна загортати як солодку, так і солону начинку. Тонкі, рум'яні, з вершковим смаком ці млинці нікого не залишать байдужим.
Перед тим, як почати готувати тісто для млинців, потрібно обов'язково просіяти борошно. Це важливо зробити з головною метою - наситити борошно киснем. В результаті випічка виходить набагато краще і смачніше. Ви можете використовувати будь-яке сито, яке є у вас на кухні. Візьміть чисту і суху миску середнього розміру, просійте в неї борошно. Додайте сіль і ретельно змішайте все разом вінчиком. Відставте в сторону.
Далі необхідно приготувати яєчно - молочну суміш. Дуже добре, коли всі інгредієнти будуть кімнатної температури, тоді вони краще з'єднаються. Для цього дістаньте заздалегідь яйця і молоко з холодильника. В окрему глибоку миску акуратно розбийте кілька яєць. За допомогою вінчика ретельно розмішайте яйця, а потім збивайте їх протягом декількох хвилин до однорідної консистенції.
Відміряйте потрібну кількість молока, налийте його в миску з яйцями. Продовжуйте збивати вінчиком яєчно - молочну суміш ще протягом кількох хвилин.
Тепер прийшов час з'єднати сухі інгредієнти з вологими. У миску з борошном і сіллю наливайте невеликими порціями яєчно - молочну суміш і за допомогою вінчика все ретельно розмішуйте, щоб не було грудочок. Таким чином, поступово з'єднайте всі інгредієнти разом, збиваючи до однорідної маси.
Розтопыть вершкове масло в невеликій ємності і дайте трохи охолонути. Після цього вилийте його в миску з тыстом і збийте вінчиком, поки все не змішається. Додавання вершкового масла в тісто додасть млинцям велику рум'яність і вершковий смак.
Накрийте тісто для млинців харчовою плівкою і залиште в холодильнику на ніч. Якщо у вас не виходить цього зробити, то хоча б на 1 годину. Дістаньте миску з тыстом для млинців з холодильника, зніміть харчову плівку і добре перемішайте вміст вінчиком.
Візьміть спеціальну сковорідку для смаження млинців або використовуйте звичайну сковороду. Нагрійте її на середньому вогні, змастіть рослинною олією за допомогою харчового пензлика. Так само для цього можна використовувати розтоплене вершкове масло.
Використовуючи ополоник, налийте тісто на розпечену сковороду. Щоб тісто рівномірно розподілилося по сковороді, нахиляйте її в різні боки.
Готуйте протягом 30 секунд або до тих пір, поки низ млинця не підрум'яниться. Потім переверніть його за допомогою лопатки і рук і готуйте ще 30 секунд на що залишеній стороні. Таким чином посмажте всі млинці. Подавайте млинці теплими. Їх можна їсти так, або наповнити вашою улюбленою начинкою. Смачного!
Випадкові рецепти