Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Млинці Випічка Українська кухня

Млинці на молоці

( 4.8276 4 529 29 оцінок)
2755 - переглядів
15 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Млинці на молоці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, Масниця

Актуальні рецепти: Зима

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Млинці - це унікальна страва, яку до столу можна подавати як головну або закуску, а також порадувати рідних в якості солодкої випічки. Ми хочемо вам запропонувати рецепт приготування традиційних млинців на молоці, які точно підійдуть по всім вище перерахованим критеріям.

Інгредієнти

  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Молоко 1 скл.
  • Яйце 3 шт.
  • Борошно 1 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку ємність (в таку, де зручно буде збовтувати основу для майбутньої страви) по черзі розбийте курячі яйця. Краще, коли яйця будуть домашні, адже вони мають більш насичений відтінок жовтка, а це посприяє і в придбанні кращого забарвлення і смаку самих млинців.

Крок - 1
02

За допомогою міксера або ж звичайного кухонного вінчика збийте курячі яйця, до однорідної рідкої маси.

Крок - 2
03

Потім залийте в миску до збитих яєць частину високої жирності молока (тут теж краще, якщо продукт буде домашнього приготування) і ще трохи збовтайте.

Крок - 3
04

Далі засипте в ємність просіяне борошно і трохи присоліть. Можна вимішувати майбутнє тісто декількома способами. Можете борошно засипати в яєчно-молочну суміш всю відразу, а потім довго збивати, до появи потрібної маси. Або ж засипайте борошно в ємність поступово, паралельно збиваючи міксером і утворюючи необхідне рідке тісто.

Крок - 4
05

В даному випадку засипте в миску відразу всю муку і збивайте, до утворення не дуже густої суміші. Потім долийте в ємність другу частину молока, додайте трохи рослинного масла і продовжуйте збивати, до однорідної більш рідкої маси. Дайте трохи постояти утвореному рідкому тісту.

Крок - 5
06

А тепер помістіть неглибоку сковорідку (набагато краще, якщо є спеціальна сковорода для млинців) на плиту, змастіть її тонким шаром рослинного масла і добре прогрійте.

Крок - 6
07

Далі за допомогою ополоника або великої мірної ложки залийте в прогріту сковорідку, раніше підготовлене і настояне рідке тісто, рівномірно розподіливши тонким шаром по всьому дну.

Крок - 7
08

Випікайте майбутній млинець близько однієї хвилини, а потім, коли побачите, що рідкого тіста в сковорідці не залишилося зовсім, і утворилася легка кірка, переверніть млинець на іншу сторону і запікайте ще менше хвилини.

Крок - 8
09

Продовжуйте процес випікання до закінчення всього тіста. А потім викладіть рум'яні млинці на молоці в красиве блюдо і подавайте зі всілякими солодкими або солоними добавками, які вам до смаку.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Печеня із баранини - покроковий рецепт, фото 1 Печеня із баранини 65 6 3 з 5 - детальніше -
Шніцель свинячий в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель свинячий в духовці 50 2 3 з 5 - детальніше -
Зефір на агарі - покроковий рецепт, фото 1 Зефір на агарі 50 3 3 з 5 - детальніше -
Торт Сирний - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сирний 40 3 3 з 5 - детальніше -