Укр
Рус
Млинці Випічка Українська кухня

Млинці на молоці

( 4.8276 4 529 29 оцінок)

3080 - переглядів
15 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Млинці на молоці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, Масниця

Актуальні рецепти: Зима

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Млинці - це унікальна страва, яку до столу можна подавати як головну або закуску, а також порадувати рідних в якості солодкої випічки. Ми хочемо вам запропонувати рецепт приготування традиційних млинців на молоці, які точно підійдуть по всім вище перерахованим критеріям.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинці на молоці" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири10.6 гр.
  • Вуглеводи26.3 гр.
  • Калорії237 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку ємність (в таку, де зручно буде збовтувати основу для майбутньої страви) по черзі розбийте курячі яйця. Краще, коли яйця будуть домашні, адже вони мають більш насичений відтінок жовтка, а це посприяє і в придбанні кращого забарвлення і смаку самих млинців.

Крок - 1
02

За допомогою міксера або ж звичайного кухонного вінчика збийте курячі яйця, до однорідної рідкої маси.

Крок - 2
03

Потім залийте в миску до збитих яєць частину високої жирності молока (тут теж краще, якщо продукт буде домашнього приготування) і ще трохи збовтайте.

Крок - 3
04

Далі засипте в ємність просіяне борошно і трохи присоліть. Можна вимішувати майбутнє тісто декількома способами. Можете борошно засипати в яєчно-молочну суміш всю відразу, а потім довго збивати, до появи потрібної маси. Або ж засипайте борошно в ємність поступово, паралельно збиваючи міксером і утворюючи необхідне рідке тісто.

Крок - 4
05

В даному випадку засипте в миску відразу всю муку і збивайте, до утворення не дуже густої суміші. Потім долийте в ємність другу частину молока, додайте трохи рослинного масла і продовжуйте збивати, до однорідної більш рідкої маси. Дайте трохи постояти утвореному рідкому тісту.

Крок - 5
06

А тепер помістіть неглибоку сковорідку (набагато краще, якщо є спеціальна сковорода для млинців) на плиту, змастіть її тонким шаром рослинного масла і добре прогрійте.

Крок - 6
07

Далі за допомогою ополоника або великої мірної ложки залийте в прогріту сковорідку, раніше підготовлене і настояне рідке тісто, рівномірно розподіливши тонким шаром по всьому дну.

Крок - 7
08

Випікайте майбутній млинець близько однієї хвилини, а потім, коли побачите, що рідкого тіста в сковорідці не залишилося зовсім, і утворилася легка кірка, переверніть млинець на іншу сторону і запікайте ще менше хвилини.

Крок - 8
09

Продовжуйте процес випікання до закінчення всього тіста. А потім викладіть рум'яні млинці на молоці в красиве блюдо і подавайте зі всілякими солодкими або солоними добавками, які вам до смаку.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Дієтична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Дієтична окрошка 45 6 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі домашні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі домашні 50 6 3 з 5 - детальніше -
Нуга з горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Нуга з горіхами 50 2 3 з 5 - детальніше -
?>