Укр
Рус
Млинці Випічка Російська кухня

Млинцевий торт зі сметанним кремом

( 4.7600 4 525 25 оцінок)

2889 - переглядів
180 хвилин порцій - 7 складність - 3 з 5
Млинцевий торт зі сметанним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, Масниця

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Млинцевий торт зі сметанним кремом - один з найсмачніших способів подачі млинців: десерт, приготований з великої кількості млинчиків, накладених один на інший, з начинкою з малини і сметани з шоколадом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинцевий торт зі сметанним кремом" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири10.7 гр.
  • Вуглеводи21.5 гр.
  • Калорії203 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте млинці. У великій мисці змішайте яйця з цукром, ванільним екстрактом і сіллю. Додайте молоко, засипте борошно і добре перемішайте. Додайте масло і мінеральну воду і збийте до однорідного стану.

Крок - 1
02

Нагрійте невелику антипригарну сковорідку на середньому вогні. Полийте невеликою кількістю рослинного масла або вершкового масла. За допомогою ковша налийте трохи рідкого тіста в центр сковороди і круговими рухами розподіліть його по краях ємності.

Крок - 2
03

Випікайте млинці, поки дно не стане світло-коричневим. Переверніть і готуйте іншу сторону до світло-коричневого кольору. Повторіть з рештою рідкого тіста. Готові млинці охолодіть повністю.

Крок - 3
04

Приготуйте малинову начинку. У маленьку каструлю покладіть малину, засипте цукор, кукурудзяний крохмаль і лимонний сік. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні, постійно помішуючи протягом 10 хвилин, поки що утворилася суміш не зменшиться і не загусне.

Крок - 4
05

Просійте соус через сито, щоб видалити насіння і відставте, для того, щоб повністю охолодити, поки не буде готовий до використання.

Крок - 5
06

Приготуйте начинку з білого шоколаду і сметани. Помістіть білий шоколад і сметану в жаростійку миску і відправте на каструлю з киплячою водою. Розтопіть вміст на повільному вогні, до однорідної маси.

Крок - 6
07

У великій мисці змішайте вершковий сир до однорідної маси. Додайте в неї цукрову пудру і ванільний екстракт, перемішайте знову. Змішайте розтоплений шоколад і масу, що утворилася, до однорідного стану.

Крок - 7
08

В іншій мисці збийте вершки до утворення густих піків. Акуратно складіть збиті вершки в суміш білого шоколаду і вершкового сиру, ретельно перемішайте.

Крок - 8
09

Зберіть млинцевий торт. Помістіть в велике блюдо перший млинець, нанесіть трохи малинової начинки. Накрийте наступним млинцем і промажте сумішшю сметани з шоколадом і вершкового сиру.

Крок - 9
10

Повторюйте процес, поки все млинці не будуть використані, чергуючи дві начинки, глазур з білого шоколаду і малиновий соус. Охолодіть пиріг з млинцями не менше 1 години перед подачею на стіл.

Крок - 10
11

Готовий млинцевий торт зі сметанним кремом повністю охолодіть, при бажанні прикрасьте свіжою малиною і листям м'яти і подавайте до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пастрома з курячих грудок - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з курячих грудок 50 4 3 з 5 - детальніше -
Бутерброд з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з авокадо 30 2 2 з 5 - детальніше -