Млинцевий торт зі сметанним кремом - один з найсмачніших способів подачі млинців: десерт, приготований з великої кількості млинчиків, накладених один на інший, з начинкою з малини і сметани з шоколадом.
Приготуйте млинці. У великій мисці змішайте яйця з цукром, ванільним екстрактом і сіллю. Додайте молоко, засипте борошно і добре перемішайте. Додайте масло і мінеральну воду і збийте до однорідного стану.
Нагрійте невелику антипригарну сковорідку на середньому вогні. Полийте невеликою кількістю рослинного масла або вершкового масла. За допомогою ковша налийте трохи рідкого тіста в центр сковороди і круговими рухами розподіліть його по краях ємності.
Випікайте млинці, поки дно не стане світло-коричневим. Переверніть і готуйте іншу сторону до світло-коричневого кольору. Повторіть з рештою рідкого тіста. Готові млинці охолодіть повністю.
Приготуйте малинову начинку. У маленьку каструлю покладіть малину, засипте цукор, кукурудзяний крохмаль і лимонний сік. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні, постійно помішуючи протягом 10 хвилин, поки що утворилася суміш не зменшиться і не загусне.
Просійте соус через сито, щоб видалити насіння і відставте, для того, щоб повністю охолодити, поки не буде готовий до використання.
Приготуйте начинку з білого шоколаду і сметани. Помістіть білий шоколад і сметану в жаростійку миску і відправте на каструлю з киплячою водою. Розтопіть вміст на повільному вогні, до однорідної маси.
У великій мисці змішайте вершковий сир до однорідної маси. Додайте в неї цукрову пудру і ванільний екстракт, перемішайте знову. Змішайте розтоплений шоколад і масу, що утворилася, до однорідного стану.
В іншій мисці збийте вершки до утворення густих піків. Акуратно складіть збиті вершки в суміш білого шоколаду і вершкового сиру, ретельно перемішайте.
Зберіть млинцевий торт. Помістіть в велике блюдо перший млинець, нанесіть трохи малинової начинки. Накрийте наступним млинцем і промажте сумішшю сметани з шоколадом і вершкового сиру.
Повторюйте процес, поки все млинці не будуть використані, чергуючи дві начинки, глазур з білого шоколаду і малиновий соус. Охолодіть пиріг з млинцями не менше 1 години перед подачею на стіл.
Готовий млинцевий торт зі сметанним кремом повністю охолодіть, при бажанні прикрасьте свіжою малиною і листям м'яти і подавайте до столу.
Випадкові рецепти