Укр
Рус
thermomix thermomix
Торти Випічка Російська кухня

Млинцевий торт зі сметанним кремом

( 4.0000 4 43 3 оцінки)
180 хвилинпорцій - 7складність - 3 з 5
Млинцевий торт зі сметанним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, Масниця

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Млинцевий торт зі сметанним кремом - один з найсмачніших способів подачі млинців: десерт, приготований з великої кількості млинчиків, накладених один на інший, з начинкою з малини і сметани з шоколадом.

Інгредієнти

  • М’ята за смаком
  • Вершки 20 % 360 г.
  • Цукрова пудра 3 ст.л
  • Сир вершковий 300 г.
  • Сметана 60 г.
  • Шоколад білий 150 г.
  • Крохмаль 2 ч.л
  • сік лимонний 2 ст.л
  • Малина 350 г.
  • Газована вода 480 мл.
  • Масло рослинне 6 ст.л
  • Борошно 440 г.
  • Молоко 480 мл.
  • Екстракт ванілі 3 ч.л
  • Сіль 3 г.
  • Цукор 130 г.
  • Яйце 4 шт.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Приготуйте млинці. У великій мисці змішайте яйця з цукром, ванільним екстрактом і сіллю. Додайте молоко, засипте борошно і добре перемішайте. Додайте масло і мінеральну воду і збийте до однорідного стану.

    Крок - 1
  2. 02

    Нагрійте невелику антипригарну сковорідку на середньому вогні. Полийте невеликою кількістю рослинного масла або вершкового масла. За допомогою ковша налийте трохи рідкого тіста в центр сковороди і круговими рухами розподіліть його по краях ємності.

    Крок - 2
  3. 03

    Випікайте млинці, поки дно не стане світло-коричневим. Переверніть і готуйте іншу сторону до світло-коричневого кольору. Повторіть з рештою рідкого тіста. Готові млинці охолодіть повністю.

    Крок - 3
  4. 04

    Приготуйте малинову начинку. У маленьку каструлю покладіть малину, засипте цукор, кукурудзяний крохмаль і лимонний сік. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні, постійно помішуючи протягом 10 хвилин, поки що утворилася суміш не зменшиться і не загусне.

    Крок - 4
  5. 05

    Просійте соус через сито, щоб видалити насіння і відставте, для того, щоб повністю охолодити, поки не буде готовий до використання.

    Крок - 5
  6. 06

    Приготуйте начинку з білого шоколаду і сметани. Помістіть білий шоколад і сметану в жаростійку миску і відправте на каструлю з киплячою водою. Розтопіть вміст на повільному вогні, до однорідної маси.

    Крок - 6
  7. 07

    У великій мисці змішайте вершковий сир до однорідної маси. Додайте в неї цукрову пудру і ванільний екстракт, перемішайте знову. Змішайте розтоплений шоколад і масу, що утворилася, до однорідного стану.

    Крок - 7
  8. 08

    В іншій мисці збийте вершки до утворення густих піків. Акуратно складіть збиті вершки в суміш білого шоколаду і вершкового сиру, ретельно перемішайте.

    Крок - 8
  9. 09

    Зберіть млинцевий торт. Помістіть в велике блюдо перший млинець, нанесіть трохи малинової начинки. Накрийте наступним млинцем і промажте сумішшю сметани з шоколадом і вершкового сиру.

    Крок - 9
  10. 10

    Повторюйте процес, поки все млинці не будуть використані, чергуючи дві начинки, глазур з білого шоколаду і малиновий соус. Охолодіть пиріг з млинцями не менше 1 години перед подачею на стіл.

    Крок - 10
  11. 11

    Готовий млинцевий торт зі сметанним кремом повністю охолодіть, при бажанні прикрасьте свіжою малиною і листям м'яти і подавайте до столу.

    Крок - 11

Оцінити рецепт