Укр
Рус
Налисники Випічка Російська кухня

Млинці з яблуками та корицею

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

905 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Млинці з яблуками та корицею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Млинці з яблуками та корицею - солодка страва, яке ідеально підходить для сніданку. У рецепті розповідається, як зробити класичні американські товсті млинці панкейкі з ароматним яблучно-коричневим соусом. Страва легка в приготуванні, але смачна і поживна.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинці з яблуками та корицею" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири8.7 гр.
  • Вуглеводи37.3 гр.
  • Калорії248 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте молоко з білим оцтом або лимонним соком і відставте на 5 хвилин. В результаті вийде подоба сколотин, на основі якої ми приготуємо тісто для млинців.

Крок - 1
02

Борошно просійте в окрему миску. Всипте туди ж розпушувач для тіста, корицю і сіль. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 2
03

Влийте в борошняну масу уксусно-молочну суміш, кленовий сироп і кокосове або будь-яке інше рослинне масло. Вбийте яйце. Вимішайте тісто до однорідності і відставте на 5 хвилин, щоб борошно набухло.

Крок - 3
04

Яблука вимийте, просушіть і наріжте невеликими кубиками.

Крок - 4
05

До цього моменту тісто повинно було настоятися і трохи загуснути. Розігрійте на плиті антипригарну сковороду і посмажте млинці. Вони повинні бути невеликими в діаметрі і пишними, як панкейкі. Перевертати коржі потрібно в той момент, коли низ зарум'яниться, а зверху з'являться бульбашки. Готові млинці викладіть гіркою на тарілку.

Крок - 5
06

Розтопіть на сковороді вершкове масло і відправте туди нарізані яблука. Перемішайте і всипте цукор (бажано коричневий) і корицю. Помішуючи, смажте яблука, поки не розчиниться цукор. Потім додайте половину кленового сиропу і, помішуючи, смажте до м'якості яблук. Влийте кленовий сироп, перемішайте, доведіть рідину до кипіння і вимкніть вогонь.

Крок - 6
07

Отриманим яблучним соусом полийте панкейкі. Відразу після цього подавайте ще теплі млинці з яблуками і корицею до столу. Вони ніжні, ароматні і дуже смачні. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пудинг ванільний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг ванільний 45 3 3 з 5 - детальніше -
Сирники пишні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники пишні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Ананасовий смузі - покроковий рецепт, фото 1 Ананасовий смузі 25 1 2 з 5 - детальніше -
Варення з абрикосів - покроковий рецепт, фото 1 Варення з абрикосів 95 1 3 з 5 - детальніше -