Млинці з яблуками та корицею - солодка страва, яке ідеально підходить для сніданку. У рецепті розповідається, як зробити класичні американські товсті млинці панкейкі з ароматним яблучно-коричневим соусом. Страва легка в приготуванні, але смачна і поживна.
Змішайте молоко з білим оцтом або лимонним соком і відставте на 5 хвилин. В результаті вийде подоба сколотин, на основі якої ми приготуємо тісто для млинців.
Борошно просійте в окрему миску. Всипте туди ж розпушувач для тіста, корицю і сіль. Перемішайте інгредієнти до однорідності.
Влийте в борошняну масу уксусно-молочну суміш, кленовий сироп і кокосове або будь-яке інше рослинне масло. Вбийте яйце. Вимішайте тісто до однорідності і відставте на 5 хвилин, щоб борошно набухло.
Яблука вимийте, просушіть і наріжте невеликими кубиками.
До цього моменту тісто повинно було настоятися і трохи загуснути. Розігрійте на плиті антипригарну сковороду і посмажте млинці. Вони повинні бути невеликими в діаметрі і пишними, як панкейкі. Перевертати коржі потрібно в той момент, коли низ зарум'яниться, а зверху з'являться бульбашки. Готові млинці викладіть гіркою на тарілку.
Розтопіть на сковороді вершкове масло і відправте туди нарізані яблука. Перемішайте і всипте цукор (бажано коричневий) і корицю. Помішуючи, смажте яблука, поки не розчиниться цукор. Потім додайте половину кленового сиропу і, помішуючи, смажте до м'якості яблук. Влийте кленовий сироп, перемішайте, доведіть рідину до кипіння і вимкніть вогонь.
Отриманим яблучним соусом полийте панкейкі. Відразу після цього подавайте ще теплі млинці з яблуками і корицею до столу. Вони ніжні, ароматні і дуже смачні. Смачного!
Випадкові рецепти