Укр
Рус
Млинці Випічка Марокканська кухня

Млинці з вишнею в сметанному кремі

( 4.5000 4 52 2 оцінки)

628 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Млинці з вишнею в сметанному кремі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Ці чудові млинці з вишнею в сметанному соусі набагато більше, ніж десерт, це солодка думка про дім і дитинство. Сьогодні представляємо вам версію млинцевих рулетів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинці з вишнею в сметанному кремі" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи20.5 гр.
  • Калорії156 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розбийте курячі яйця у велику миску, додайте ванільну есенцію, згущене молоко, соняшникову олію і 2/3 частини від кількості борошна. Змішайте все вінчиком або з допомогою міксера, потрібно отримати більш густу консистенцію.

Крок - 1
02

Налийте1/4 кількості молока в миску з утвореною масою, розмішайте ретельно, поки воно не об'єднається з інгредієнтами, і додайте борошно, що залишилося, продовжуючи ретельно перемішувати.

Крок - 2
03

Після цього налийте в миску молоко, що залишилося потроху, не перестаючи перемішувати.

Крок - 3
04

Далі розігрійте млинцеву або з антипригарним покриттям сковороду діаметром близько 25 см. Добре змастіть її рослинним або вершковим маслом.

Крок - 4
05

Вилийте половину ополоника з рідким тестом на розігріту сковороду і обертайте її, поки тісто не буде рівномірно розподілено по всій поверхні ємності. Коли краї млинця почнуть сходити зі сковороди, переверніть його на іншу сторону і залиште на 10 секунд.

Крок - 5
06

Перекладіть запечені млинці на тарілку і дайте їм повністю охолонути.

Крок - 6
07

Тим часом подбайте про сметанний крем: в миску налийте сметану домашнього приготування, густі вершки, цукрову пудру і натріть частину від шкірки добре вимитого апельсина. Все добре перемішайте вінчиком, поки не отримаєте густий і повітряний крем.

Крок - 7
08

Візьміть млинець і викладіть на нього в ряд вишні, добре злиті від соку, потім щільно загорніть в рулет.

Крок - 8
09

Прийшов час зібрати млинцевий торт: покладіть 5 згорнутих млинців в ряд, а потім змастіть їх зверху сметанним кремом. Потім наступний ряд з 4 млинців, змастіть їх знову сметанною сумішшю.

Крок - 9
10

Далі покладіть 3 млинця з вишнею зверху (щоб вийшла пірамідальна форма) і змастіть їх вершками, наступні 2 млинця, змастіть і їх сметанним кремом і покладіть останній млинець зверху. Добре змастіть всю поверхню торта залишеним сметанним кремом.

Крок - 10
11

Зверху натріть темний шоколад і поставте млинці з вишнею в сметанному кремі в холодильник на 6-8 годин або на ніч. Розріжте млинцевий торт на шматочки і подайте його своїм близьким. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Щі по-селянськи - покроковий рецепт, фото 1 Щі по-селянськи 140 4 3 з 5 - детальніше -
Борщ домашній - покроковий рецепт, фото 1 Борщ домашній 200 5 3 з 5 - детальніше -
Нутелла в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла в домашніх умовах 45 3 3 з 5 - детальніше -