Укр
Рус
Начинка для млинців Випічка Російська кухня

Млинці з сьомгою "Золота рибка"

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

648 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Млинці з сьомгою "Золота рибка" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Млинці мають прекрасний смак навіть з гострою начинкою! У цьому рецепті ми покажемо вам, як приготувати млинці з сьомгою і шпинатом крок за кроком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинці з сьомгою "Золота рибка"" (на 100 грам)

  • Білки7.4 гр.
  • Жири9.7 гр.
  • Вуглеводи13.5 гр.
  • Калорії177 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте млинці для цієї домашньої випічки зі шпинатом і сьомгою. Для цього потрібно збити високої жирності (трохи підігрівше) молоко, збиті вершки, курячі яйця і жовток в глибокій мисці з допомогою вінчика або міксера.

Крок - 1
02

Додайте в миску з утвореною рідкою масою просіяне борошно і приправте сіллю, чорним меленим перцем і мускатним горіхом. Змішайте все до отримання однорідного, не надто вузького тіста і дайте йому трохи постояти, щоб піднятися. При необхідності виправте консистенцію молоком або борошном.

Крок - 2
03

Тепер нагрійте трохи рослинного або вершкового масла в сковороді (використовуйте спеціальну млинцеву ємність по можливості), залийте в неї порційно рідке тісто і випікайте до золотистого кольору з одного боку. Переверніть і випікайте до золотисто-жовтого кольору зі зворотного боку випічки. Накрийте вже випечені млинці алюмінієвою фольгою, і випікайте залишені.

Крок - 3
04

Протягом короткого часу (ошпарьте) бланшуйте листя шпинату в киплячій підсоленій воді, добре полийте крижаною водою і ретельно процідіть. Дрібно наріжте шпинат. Далі очистіть від лушпиння і дрібно наріжте цибулю. Помістіть невелику сковорідку на плиту і подрібнену цибулю злегка обсмажте в гарячій оливковій олії.

Крок - 4
05

Помістіть в сковорідку до цибулі попередньо очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник, додайте раніше нарізаний шпинат і приправте все сіллю і чорним меленим перцем. Зніміть сковорідку з вогню і дайте вмісту трохи охолонути.

Крок - 5
06

Копчену сьомгу (можна купити нарізану тонкими скибочками) наріжте дрібними смужками і змішайте з густим вершковим сиром.

Крок - 6
07

Покрийте кожен раніше спечений млинець невеликою кількістю шпинату, покладіть на нього смужки копченої сьомги у вершковому сирі, і поверніть його разом.

Крок - 7
08

Розкладіть млинчики із сьомгою з оригінальною назвою «Золота рибка» на попередньо нагріті тарілки і розріжте кожен навпіл по діагоналі. Прикрасьте випічку нашаткованою зеленою цибулею, скибочкою лимона і подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Зимовий салат олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Зимовий салат олів’є 50 5 3 з 5 - детальніше -
Глазур для паски - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для паски 35 1 2 з 5 - детальніше -
Мастика з цукрової пудри - покроковий рецепт, фото 1 Мастика з цукрової пудри 50 1 3 з 5 - детальніше -