Млинці мають прекрасний смак навіть з гострою начинкою! У цьому рецепті ми покажемо вам, як приготувати млинці з сьомгою і шпинатом крок за кроком.
Спочатку приготуйте млинці для цієї домашньої випічки зі шпинатом і сьомгою. Для цього потрібно збити високої жирності (трохи підігрівше) молоко, збиті вершки, курячі яйця і жовток в глибокій мисці з допомогою вінчика або міксера.
Додайте в миску з утвореною рідкою масою просіяне борошно і приправте сіллю, чорним меленим перцем і мускатним горіхом. Змішайте все до отримання однорідного, не надто вузького тіста і дайте йому трохи постояти, щоб піднятися. При необхідності виправте консистенцію молоком або борошном.
Тепер нагрійте трохи рослинного або вершкового масла в сковороді (використовуйте спеціальну млинцеву ємність по можливості), залийте в неї порційно рідке тісто і випікайте до золотистого кольору з одного боку. Переверніть і випікайте до золотисто-жовтого кольору зі зворотного боку випічки. Накрийте вже випечені млинці алюмінієвою фольгою, і випікайте залишені.
Протягом короткого часу (ошпарьте) бланшуйте листя шпинату в киплячій підсоленій воді, добре полийте крижаною водою і ретельно процідіть. Дрібно наріжте шпинат. Далі очистіть від лушпиння і дрібно наріжте цибулю. Помістіть невелику сковорідку на плиту і подрібнену цибулю злегка обсмажте в гарячій оливковій олії.
Помістіть в сковорідку до цибулі попередньо очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник, додайте раніше нарізаний шпинат і приправте все сіллю і чорним меленим перцем. Зніміть сковорідку з вогню і дайте вмісту трохи охолонути.
Копчену сьомгу (можна купити нарізану тонкими скибочками) наріжте дрібними смужками і змішайте з густим вершковим сиром.
Покрийте кожен раніше спечений млинець невеликою кількістю шпинату, покладіть на нього смужки копченої сьомги у вершковому сирі, і поверніть його разом.
Розкладіть млинчики із сьомгою з оригінальною назвою «Золота рибка» на попередньо нагріті тарілки і розріжте кожен навпіл по діагоналі. Прикрасьте випічку нашаткованою зеленою цибулею, скибочкою лимона і подавайте до столу.
Випадкові рецепти