Укр
Рус
thermomix thermomix
Млинці Випічка Російська кухня

Млинці з начинкою

45 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Млинці з начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Страва, яку сміливо можна назвати універсальною, відмінно підходячу і на сніданок, або вечерю, і на будні або на свято, звичайно - млинці. Ці рум'яні ласощі з хрусткою скоринкою, які люблять і дорослі, і діти, дуже гарні самі по собі або вприкуску з медом або варенням. Але якщо є бажання порадувати своїх рідних якоюсь особливою смакотою - приготуйте млинці з начинкою. Залежно від того, яка начинка, ця страва може бути як ситною з м'ясом або грибами, так і десертною.

Інгредієнти

  • Борошно 1 1/2 скл.
  • Вода 1 скл.
  • Молоко 1/2 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Масло рослинне 1/2 скл.
  • Сіль 1 щіп.
  • Картопля 500 г.
  • Сир 250 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Випічка млинців з начинкою для сім'ї за часом займає близько години часу, може трохи більше, але результат того вартий. Давайте негайно приступати до готування, щоб порадувати своїх домочадців смачною стравою. Насамперед засипаємо в глибоку миску борошно вищого гатунку, до речі, попередньо його можна просіяти, щоб не було грудочок.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім в борошно кидаємо яйця, бажано домашні, так майбутні вироби будуть мати більш яскравий жовтий колір.

    Крок - 2
  3. 03

    Після цього доливаємо трохи тепле молоко, по можливості, краще використовувати не пастеризоване.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім додаємо воду і трохи рослинного масла, рафінованого. Тепер кидаємо дрібку солі змішуємо з допомогою міксера або вінчика в однорідне тісто, по консистенції воно повинно бути, як рідка сметана.

    Крок - 4
  5. 05

    Коли тісто готове, ставимо на плиту сковорідку, змащуємо невеликою кількістю масла і сильно розігріваємо. Наливаємо на розігріту сковороду ополоником тісто і підсмажуємо млинець. Таким чином смажимо млинці, попередньо змастивши сковорідку маслом, перед тим, як налити чергову порцію тіста.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер, коли всі млинці готові, беремося за начинку. Чистимо від лушпиння цибулину і нарізаємо дрібними кубиками.

    Крок - 6
  7. 07

    У сковороду наливаємо рослинне масло, розігріваємо і, виклавши подрібнену цибулю, підсмажуємо його до золотистого кольору.

    Крок - 7
  8. 08

    Чистимо і миємо картоплю, відварюємо в каструлі, розрізавши на половинки, і відціджуємо. Ми залишаємо трохи охолонути і додаємо в картоплю сир.

    Крок - 8
  9. 09

    Потім викладаємо туди ж обсмажену в олії цибулю, підсолюємоі перчимо. За допомогою товкучки для картоплі переминається вміст каструлі в однорідну масу, таким чином начинка для млинців готова.

    Крок - 9
  10. 10

    Тепер викладаємо приготовлену начинку на млинець, загортаємо його трохи з двох сторін, а потім звертаємо рулетиком. Готуємо таким чином всі млинці.

    Крок - 10
  11. 11

    Перед тим як подавати наші млинці з начинкою до столу, підсмажуємо їх на сковорідці до рум'яності. Ось тепер можна сміливо порадувати своїх рідних надзвичайно смачною, ароматною і ситною стравою. Як добавку можна подати сметану або піджарку.

    Крок - 11

Оцінити рецепт