Укр
Рус
Млинці Випічка Чеська кухня

Млинці з м’ясом та грибами

( 5.0000 5 59 9 оцінок)
953 - переглядів
75 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Млинці з м’ясом та грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дізнайтеся, як зробити ці чудові млинці з м'ясом і грибами з вершковим соусом бешамель. Це відмінний рецепт для шикарного обіду або пізнього сніданку. Ви можете навіть зробити більшу частину заздалегідь, а потім розігріти.

Інгредієнти

  • Сир твердий 70 г.
  • Паприка за смаком
  • Часник 1 зуб.
  • Петрушка 1 ст.л
  • Вустерширський соус 1 ч.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Гриби 300 г.
  • Цибуля зелена 100 г.
  • Куряча грудка 2 шт.
  • Кріп 1 ст.л
  • Вершкове масло 7 ст.л
  • Яйце 2 шт.
  • Молоко 1.1 л.
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Борошно 250 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 190 градусів. Покладіть курячу грудку на деко і запікайте протягом 35-40 хвилин або до готовності м'яса. Відкладіть запечене м'ясо в сторону, щоб охололо. Потім м'ясо подрібніть на волокна виделками і помістіть в миску. Відкладіть до готовності до використання. Це можна зробити навіть за день до цього.

Крок - 1
02

Підготуйте рідке тісто. Змішайте борошно і сіль у великій мисці, збийте разом, повільно додаючи молоко, до однорідної маси. Потім додайте в миску заздалегідь збиті яйця, збиваючи до однорідного стану.

Крок - 2
03

Потім додайте в утворене рідке тісто розтоплене масло і попередньо нашаткований кріп.

Крок - 3
04

Нагрійте антипригарну (30 см) сковороду на середньому вогні. Змастіть сковороду паперовим рушником, просоченим або оливковою олією, або рапсом або рослинним маслом.

Крок - 4
05

Після того, як сковорідка добре прогріється, залийте в неї підготовлене рідке тісто, використовуючи ополоник, і обертайте рідину по дну, поки середина і краї утвореного млинця почнуть ставати золотисто-коричневого кольору з обох сторін.

Крок - 5
06

Посуньте готовий млинець зі сковороди на обробну дошку і повторіть процес приготування решти випічки. Ви можете скласти випечені млинці після того, як всі будуть готові, але просто переконайтеся, що вони складені в одному напрямку. Дайте млинцям охолонути, поки ви приготуєте начинку.

Крок - 6
07

У великій сковороді розтопіть вершкове масло, додайте подрібнену цибулю-порей і обсмажуйте, поки вона не стане м'якою і ароматною.

Крок - 7
08

Потім додайте заздалегідь тонко нарізані гриби, залийте вустерширський соус, засипте сіль, перець за смаком і свіжонарізану петрушку. Перекладіть суміш в миску і відкладіть для охолодження.

Крок - 8
09

Для соусу бешамель розтопіть вершкове масло в глибокій сковороді, як тільки спіниться, додайте борошно, збийте до утворення пасти.

Крок - 9
10

Повільно додайте в сковороду молоко, збиваючи, поки не об'єднаються інгредієнти. Варіть вміст на повільному вогні, поки суміш не загусне. Потім додайте подрібнений зубчик часнику і приправте сіллю і перцем за смаком.

Крок - 10
11

Покладіть млинець на маленьке красиве блюдо, залийте трохи грибної суміші поверх нього, зверху покладіть подрібнену курку.

Крок - 11
12

Рясно полийте приготований раніше соус бешамель зверху. Загорніть краї млинця, сховавши начинку всередині, і збризніть зверху бешамель. Посипте поверх натертим на крупній тертці сиром і паприкою.

Крок - 12
13

Надішліть страви з вмістом на деку в розігріту духовку і випікайте при температурі 175 градусів 10-12 хвилин. Потім прикрасьте млинці з м'ясом і грибами подрібненою петрушкою і подавайте зі свіжим салатом.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Макаруни з чорничною начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Макаруни з чорничною начинкою 65 4 3 з 5 - детальніше -
Манник на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Манник на сметані 50 4 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний смузі з бананом - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний смузі з бананом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Воловани з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з листкового тіста 45 2 3 з 5 - детальніше -