Дізнайтеся, як зробити ці чудові млинці з м'ясом і грибами з вершковим соусом бешамель. Це відмінний рецепт для шикарного обіду або пізнього сніданку. Ви можете навіть зробити більшу частину заздалегідь, а потім розігріти.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Покладіть курячу грудку на деко і запікайте протягом 35-40 хвилин або до готовності м'яса. Відкладіть запечене м'ясо в сторону, щоб охололо. Потім м'ясо подрібніть на волокна виделками і помістіть в миску. Відкладіть до готовності до використання. Це можна зробити навіть за день до цього.
Підготуйте рідке тісто. Змішайте борошно і сіль у великій мисці, збийте разом, повільно додаючи молоко, до однорідної маси. Потім додайте в миску заздалегідь збиті яйця, збиваючи до однорідного стану.
Потім додайте в утворене рідке тісто розтоплене масло і попередньо нашаткований кріп.
Нагрійте антипригарну (30 см) сковороду на середньому вогні. Змастіть сковороду паперовим рушником, просоченим або оливковою олією, або рапсом або рослинним маслом.
Після того, як сковорідка добре прогріється, залийте в неї підготовлене рідке тісто, використовуючи ополоник, і обертайте рідину по дну, поки середина і краї утвореного млинця почнуть ставати золотисто-коричневого кольору з обох сторін.
Посуньте готовий млинець зі сковороди на обробну дошку і повторіть процес приготування решти випічки. Ви можете скласти випечені млинці після того, як всі будуть готові, але просто переконайтеся, що вони складені в одному напрямку. Дайте млинцям охолонути, поки ви приготуєте начинку.
У великій сковороді розтопіть вершкове масло, додайте подрібнену цибулю-порей і обсмажуйте, поки вона не стане м'якою і ароматною.
Потім додайте заздалегідь тонко нарізані гриби, залийте вустерширський соус, засипте сіль, перець за смаком і свіжонарізану петрушку. Перекладіть суміш в миску і відкладіть для охолодження.
Для соусу бешамель розтопіть вершкове масло в глибокій сковороді, як тільки спіниться, додайте борошно, збийте до утворення пасти.
Повільно додайте в сковороду молоко, збиваючи, поки не об'єднаються інгредієнти. Варіть вміст на повільному вогні, поки суміш не загусне. Потім додайте подрібнений зубчик часнику і приправте сіллю і перцем за смаком.
Покладіть млинець на маленьке красиве блюдо, залийте трохи грибної суміші поверх нього, зверху покладіть подрібнену курку.
Рясно полийте приготований раніше соус бешамель зверху. Загорніть краї млинця, сховавши начинку всередині, і збризніть зверху бешамель. Посипте поверх натертим на крупній тертці сиром і паприкою.
Надішліть страви з вмістом на деку в розігріту духовку і випікайте при температурі 175 градусів 10-12 хвилин. Потім прикрасьте млинці з м'ясом і грибами подрібненою петрушкою і подавайте зі свіжим салатом.
Випадкові рецепти