Укр
Рус
Начинка для млинців Випічка Чеська кухня

Млинці з м’ясом та грибами

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

988 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Млинці з м’ясом та грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дізнайтеся, як зробити ці чудові млинці з м'ясом і грибами з вершковим соусом бешамель. Це відмінний рецепт для шикарного обіду або пізнього сніданку. Ви можете навіть зробити більшу частину заздалегідь, а потім розігріти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинці з м’ясом та грибами" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири6.6 гр.
  • Вуглеводи8.9 гр.
  • Калорії141 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 190 градусів. Покладіть курячу грудку на деко і запікайте протягом 35-40 хвилин або до готовності м'яса. Відкладіть запечене м'ясо в сторону, щоб охололо. Потім м'ясо подрібніть на волокна виделками і помістіть в миску. Відкладіть до готовності до використання. Це можна зробити навіть за день до цього.

Крок - 1
02

Підготуйте рідке тісто. Змішайте борошно і сіль у великій мисці, збийте разом, повільно додаючи молоко, до однорідної маси. Потім додайте в миску заздалегідь збиті яйця, збиваючи до однорідного стану.

Крок - 2
03

Потім додайте в утворене рідке тісто розтоплене масло і попередньо нашаткований кріп.

Крок - 3
04

Нагрійте антипригарну (30 см) сковороду на середньому вогні. Змастіть сковороду паперовим рушником, просоченим або оливковою олією, або рапсом або рослинним маслом.

Крок - 4
05

Після того, як сковорідка добре прогріється, залийте в неї підготовлене рідке тісто, використовуючи ополоник, і обертайте рідину по дну, поки середина і краї утвореного млинця почнуть ставати золотисто-коричневого кольору з обох сторін.

Крок - 5
06

Посуньте готовий млинець зі сковороди на обробну дошку і повторіть процес приготування решти випічки. Ви можете скласти випечені млинці після того, як всі будуть готові, але просто переконайтеся, що вони складені в одному напрямку. Дайте млинцям охолонути, поки ви приготуєте начинку.

Крок - 6
07

У великій сковороді розтопіть вершкове масло, додайте подрібнену цибулю-порей і обсмажуйте, поки вона не стане м'якою і ароматною.

Крок - 7
08

Потім додайте заздалегідь тонко нарізані гриби, залийте вустерширський соус, засипте сіль, перець за смаком і свіжонарізану петрушку. Перекладіть суміш в миску і відкладіть для охолодження.

Крок - 8
09

Для соусу бешамель розтопіть вершкове масло в глибокій сковороді, як тільки спіниться, додайте борошно, збийте до утворення пасти.

Крок - 9
10

Повільно додайте в сковороду молоко, збиваючи, поки не об'єднаються інгредієнти. Варіть вміст на повільному вогні, поки суміш не загусне. Потім додайте подрібнений зубчик часнику і приправте сіллю і перцем за смаком.

Крок - 10
11

Покладіть млинець на маленьке красиве блюдо, залийте трохи грибної суміші поверх нього, зверху покладіть подрібнену курку.

Крок - 11
12

Рясно полийте приготований раніше соус бешамель зверху. Загорніть краї млинця, сховавши начинку всередині, і збризніть зверху бешамель. Посипте поверх натертим на крупній тертці сиром і паприкою.

Крок - 12
13

Надішліть страви з вмістом на деку в розігріту духовку і випікайте при температурі 175 градусів 10-12 хвилин. Потім прикрасьте млинці з м'ясом і грибами подрібненою петрушкою і подавайте зі свіжим салатом.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Карпаччо з лосося - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з лосося 60 4 3 з 5 - детальніше -
Новорічний олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Новорічний олів’є 45 6 3 з 5 - детальніше -
Сирний чізкейк з полуницею - покроковий рецепт, фото 1 Сирний чізкейк з полуницею 75 4 3 з 5 - детальніше -