Укр
Рус
Налисники Випічка Іспанська кухня

Млинці з капустою

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

648 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Млинці з капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Млинці - це завжди смачно. Вони можуть бути як з солодкою, так і солоною начинкою, подаватися на святковий стіл або готуватися в звичайний день. Побалуйте себе млинцями з капустою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинці з капустою" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи21 гр.
  • Калорії231 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати млинці з капустою, необхідно приготувати млинці і начинку. Можете почати з підготовки тіста. В першу чергу візьміть глибоку чисту миску. Далі вам знадобляться курячі яйця. Використовуйте 4/6 частини від зазначеної в рецепті кількості. Розбийте яйця по одному в миску і трохи розмішайте вінчиком.

Крок - 1
02

Відміряйте потрібну кількість молока і вилийте в яйця. Долийте пряжене молоко і засипте сіль. Кухонним вінчиком збийте масу протягом декількох хвилин.

Крок - 2
03

Тепер порційно засипте борошно і продовжуйте збивати масу вінчиком. Намагайтеся розбити всі грудочки. За консистенцією тісто на млинці повинно вийти, як густа сметана.

Крок - 3
04

Дістаньте сковорідку і відправте на середній вогонь. Налийте в неї трохи рослинного масла. Коли воно нагріється, за допомогою ополоника налийте тісто і рівномірно розподіліть його по дну ємності.

Крок - 4
05

Коли млинець підрум'яниться з одного боку, акуратно, щоб він не порвався, за допомогою лопатки переверніть його на іншу сторону. Готовий млинець зніміть на тарілку. Таким чином посмажте всі млинці.

Крок - 5
06

Після приступіть до приготування начинки. У сковорідку додайте вершкове масло, кількість зазначено в рецепті. Поставте її на вогонь. Поки масло розтопиться, займіться цибулею. Очистіть її від лушпиння і сполосніть під холодною водою. На кухонній дошці наріжте дрібними кубиками. Те ж саме зробіть і з часником. Подрібнену цибулю і часник відправте на сковорідку з розтопленим маслом.

Крок - 6
07

Поки смажиться цибуля і часник, займіться грибами. Буде дуже смачно, якщо ви використовуєте лисички. Хоча їх можна замінити на будь-які інші. Очищені гриби дрібно наріжте і відправте на сковорідку. Все перемішайте і готуйте протягом 6 - 10 хвилин до золотистого відтінку.

Крок - 7
08

Після закінчення цього часу, додайте в сковороду квашену капусту, попередньо віджавши з неї зайву рідину. Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем за смаком. Періодично помішуючи, обсмажте овочі ще протягом 5 хвилин.

Крок - 8
09

Візьміть вимиту петрушку і подрібніть її ножем на кухонній дошці. Киньте в начинку, перемішайте і через пару хвилин зніміть сковорідку з вогню. Трохи остудіть.

Крок - 9
10

На кожен млинець покладіть по кілька ложок начинки і загорніть спочатку в формі конвертика, а потім трубочкою. В окремих мисках приготуйте панірувальні сухарі і збиті яйця. Опустіть фарширований млинець спочатку в яйця, а потім з усіх боків ретельно викачайте в панірувальних сухарях.

Крок - 10
11

На чисту сковорідку налийте невелику кількість рослинної олії і поставте на вогонь. Коли нагріється, викладіть млинці в клярі. Обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки.

Крок - 11
12

Готові млинці з капустою зніміть зі сковороди, промокніть паперовим рушником зайвий жир і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пхалі з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі з баклажанів 55 4 3 з 5 - детальніше -
Ванільні капкейкі з кремом - покроковий рецепт, фото 1 Ванільні капкейкі з кремом 75 3 3 з 5 - детальніше -
Салат «Орхідея» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Орхідея» 45 3 3 з 5 - детальніше -