Млинці з кабачків - популярна овочева закуска, відома в багатьох кухнях світу. У рецепті розповідається, як зробити тонкі і ніжні млинці з кабачків, які можна їсти в самостійному вигляді, а можна загортати в них начинку, перетворюючи в повноцінну другу страву.
Підготуйте інгредієнти для млинців. Кабачки, моркву, петрушку і яйця вимийте і висушіть. Якщо овочі молоді, чистити їх від шкірки не потрібно, а зі старих кабачків і моркви зніміть шкірку. Ріпчасту цибулю і зубчики часнику очистіть від лушпиння.
Кабачки натріть на дрібній тертці. Так само поступіть з морквою і ріпчастою цибулею.
Потім на тій же тертці натріть часник або пропустіть через прес. Якщо вам не подобається часниковий запах, можете часник не використовувати.
Додайте паприку, сіль і гострий перець за смаком. Вбийте яйця, і перемішайте інгредієнти кухонною лопаткою. Просійте в суміш борошно з розпушувачем і знову перемішайте.
Влийте молоко, і рослинне масло і вимішайте тісто. За консистенцією воно повинно нагадувати сметану. Якщо тісто дуже рідке, додайте ще трохи борошна.
Покрийте миску з млинцевим тістом харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин, щоб борошно набухло.
Всипте в тісто подрібнену свіжу петрушку і ретельно перемішайте.
Змастіть сковороду рослинною олією і розігрійте на плиті. Налийте туди трохи кабачкового тіста для млинців і ложкою рівномірно розподіліть по дну.
Коли низ зарум'яниться, а верх трохи схопиться, переверніть млинець і обсмажте з іншого боку. Посмажте так всі млинці Готові млинці з кабачків викладайте на тарілку один на одного.
Подавати їх можна просто зі сметаною, а можна розподілити по поверхні млинця вершковий сир, зверху покладіть шматочок шинки і згорнути млинець рулетом. Використовувати можна різні начинки, наприклад, зелений салат з капусти з маслом і спеціями. Це теж дуже смачно. Смачного!
Випадкові рецепти