Укр
Рус
Млинці Випічка Українська кухня

Млинці з кабачків

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

905 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Млинці з кабачків - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Узбецька кухня

Актуальні рецепти: Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Млинці з кабачків - популярна овочева закуска, відома в багатьох кухнях світу. У рецепті розповідається, як зробити тонкі і ніжні млинці з кабачків, які можна їсти в самостійному вигляді, а можна загортати в них начинку, перетворюючи в повноцінну другу страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинці з кабачків" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи20.7 гр.
  • Калорії182 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для млинців. Кабачки, моркву, петрушку і яйця вимийте і висушіть. Якщо овочі молоді, чистити їх від шкірки не потрібно, а зі старих кабачків і моркви зніміть шкірку. Ріпчасту цибулю і зубчики часнику очистіть від лушпиння.

Крок - 1
02

Кабачки натріть на дрібній тертці. Так само поступіть з морквою і ріпчастою цибулею.

Крок - 2
03

Потім на тій же тертці натріть часник або пропустіть через прес. Якщо вам не подобається часниковий запах, можете часник не використовувати.

Крок - 3
04

Додайте паприку, сіль і гострий перець за смаком. Вбийте яйця, і перемішайте інгредієнти кухонною лопаткою. Просійте в суміш борошно з розпушувачем і знову перемішайте.

Крок - 4
05

Влийте молоко, і рослинне масло і вимішайте тісто. За консистенцією воно повинно нагадувати сметану. Якщо тісто дуже рідке, додайте ще трохи борошна.

Крок - 5
06

Покрийте миску з млинцевим тістом харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин, щоб борошно набухло.

Крок - 6
07

Всипте в тісто подрібнену свіжу петрушку і ретельно перемішайте.

Крок - 7
08

Змастіть сковороду рослинною олією і розігрійте на плиті. Налийте туди трохи кабачкового тіста для млинців і ложкою рівномірно розподіліть по дну.

Крок - 8
09

Коли низ зарум'яниться, а верх трохи схопиться, переверніть млинець і обсмажте з іншого боку. Посмажте так всі млинці Готові млинці з кабачків викладайте на тарілку один на одного.

Крок - 9
10

Подавати їх можна просто зі сметаною, а можна розподілити по поверхні млинця вершковий сир, зверху покладіть шматочок шинки і згорнути млинець рулетом. Використовувати можна різні начинки, наприклад, зелений салат з капусти з маслом і спеціями. Це теж дуже смачно. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Штрудель з маком - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з маком 80 4 3 з 5 - детальніше -
Рибні консерви на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Рибні консерви на зиму 25 1 2 з 5 - детальніше -
Тунець в банці - покроковий рецепт, фото 1 Тунець в банці 35 1 2 з 5 - детальніше -