Смачні та ніжні млинці від яких неможливо відірватися. Ідеальна страва для швидкого перекусу або сімейного чаювання.
У глибоку миску вбийте яйця, всипте цукор і ванілін. Збийте суміш міксером до розчинення цукру. Влийте молоко кімнатної температури і додайте олію. Продовжуйте збивати і поступово вводіть вершки.
Борошно просійте через сито, всипте в молочну суміш і ретельно перемішайте. Суміш повинна вийти однорідною без грудочок. Консистенцію регулюйте за своїми гастрономічними уподобаннями. Якщо любите тонкі млинці, замішуйте тісто рідше.
Поставте млинцеву сковороду на середній вогонь. У добре розігріту жаровню налийте невелику кількість тіста і рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Перед першим млинцем можна змастити сковороду невеликою кількістю масла.
Обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору. Банан очистіть від шкірки і розріжте навпіл. Потім кожну половинку розділіть уздовж на 4 частини.
У розігріту сковороду додайте вершкове масло. Викладіть банани і обсмажте з кожного боку до золотистої скоринки.
Покладіть шматочок банана на млинець і загорніть в рулет. Готові млинці полийте медом або карамеллю.
Якщо ви хочете здивувати близьких і гостей оригінальним десертом, приготуйте млинцевий рулет. Візьміть глибоку форму прямокутної форми, викладіть по всій поверхні млинця. Залийте розтопленим шоколадом з додаванням банана. Верхівку закрийте млинцями і відправте в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин. Смачний і ароматний десерт готовий. Подавайте частування до чаю, кави або какао. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти