Укр
Рус
Млинці Випічка Українська кухня

Млинці з банановою начинкою

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

810 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Млинці з банановою начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Смачні та ніжні млинці від яких неможливо відірватися. Ідеальна страва для швидкого перекусу або сімейного чаювання.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинці з банановою начинкою" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи32.3 гр.
  • Калорії279 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску вбийте яйця, всипте цукор і ванілін. Збийте суміш міксером до розчинення цукру. Влийте молоко кімнатної температури і додайте олію. Продовжуйте збивати і поступово вводіть вершки.

Крок - 1
02

Борошно просійте через сито, всипте в молочну суміш і ретельно перемішайте. Суміш повинна вийти однорідною без грудочок. Консистенцію регулюйте за своїми гастрономічними уподобаннями. Якщо любите тонкі млинці, замішуйте тісто рідше.

Крок - 2
03

Поставте млинцеву сковороду на середній вогонь. У добре розігріту жаровню налийте невелику кількість тіста і рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Перед першим млинцем можна змастити сковороду невеликою кількістю масла.

Крок - 3
04

Обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору. Банан очистіть від шкірки і розріжте навпіл. Потім кожну половинку розділіть уздовж на 4 частини.

Крок - 4
05

У розігріту сковороду додайте вершкове масло. Викладіть банани і обсмажте з кожного боку до золотистої скоринки.

Крок - 5
06

Покладіть шматочок банана на млинець і загорніть в рулет. Готові млинці полийте медом або карамеллю.

Крок - 6
07

Якщо ви хочете здивувати близьких і гостей оригінальним десертом, приготуйте млинцевий рулет. Візьміть глибоку форму прямокутної форми, викладіть по всій поверхні млинця. Залийте розтопленим шоколадом з додаванням банана. Верхівку закрийте млинцями і відправте в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин. Смачний і ароматний десерт готовий. Подавайте частування до чаю, кави або какао. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грінки в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Грінки в духовці 30 2 2 з 5 - детальніше -
Салат з квасолею по-грецьки - покроковий рецепт, фото 1 Салат з квасолею по-грецьки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Бісквіт класичний в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Бісквіт класичний в духовці 75 4 3 з 5 - детальніше -