Укр
Рус
Млинці Випічка Іспанська кухня

Млинці з банановою начинкою і шоколадом

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

824 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Млинці з банановою начинкою і шоколадом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

День святого Валентина в домашніх умовах повинен бути наповнений прекрасним ароматом шоколаду - справжнього, давно відомого афродізіака. На сніданок найкраще приготувати для розігріву тіла і серця гарячий шоколад або шоколадні оладки. Рекомендуємо їх з додаванням вершкового сиру з ваніллю і улюбленими фруктами бананами. Подаються з улюбленою кавою або чаєм, вони стануть прекрасним початком свята закоханих. Подивіться, як приготувати млинці з шоколадом і банановою начинкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинці з банановою начинкою і шоколадом" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири8.1 гр.
  • Вуглеводи31.4 гр.
  • Калорії231 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Шоколадні млинці смажаться аналогічно звичайним млинців, хоча консистенція тіста трохи відрізняється. Рівномірно розлити їх по всій сковороді не так просто, як класичні, звичайні. Через специфіку тіста дуже тонкі шоколадні млинці смажити непросто. Однак ви можете, замість того, щоб використовувати цей рецепт, перевірити самі і в тісто на класичні млинці додати замість борошна таку ж кількість гіркого какао. Отже, для початку, розчиніть в сковороді на повільному вогні вершкове масло.

Крок - 1
02

Потім додайте до масла плитку темного шоколаду, засипте какао, ваніль і цукор, залийте молоко високої жирності і на повільному вогні, варіть вміст, обережно і ретельно перемішуючи. Потім зніміть сковороду з вогню і обережно остудіть вміст.

Крок - 2
03

При необхідності додайте в утворену суміш ще трохи цукру і курячі яйця і обережно перемішайте, щоб всі інгредієнти змішалися.

Крок - 3
04

Додайте так само в сковороду просіяне борошно і ретельно перемішайте все, а кінцеву консистенцію тіста доведіть теплою водою.

Крок - 4
05

Змастіть іншу сковороду вершковим маслом і добре розігрійте на сильному вогні, потім зменшіть вогонь до мінімуму. Залийте в розпечену сковороду порційно раніше підготовлене тісто і обсмажте млинці з двох сторін. А перед тим, як смажити кожен другий або третій млинець, ще раз змащуйте сковороду вершковим маслом.

Крок - 5
06

Кожен готовий і охолоджений млинець змастіть ванільним сиром і додайте нарізані кільцями банани, потім загорніть трикутником. Подавайте млинці з банановою начинкою і шоколадом, посипавши цукровою пудрою і прикрасивши свіжим листям м'яти.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бастурма із конини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із конини 120 6 4 з 5 - детальніше -
Гаспачо без огірків - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо без огірків 40 5 3 з 5 - детальніше -
Профітролі торт - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі торт 60 1 4 з 5 - детальніше -