День святого Валентина в домашніх умовах повинен бути наповнений прекрасним ароматом шоколаду - справжнього, давно відомого афродізіака. На сніданок найкраще приготувати для розігріву тіла і серця гарячий шоколад або шоколадні оладки. Рекомендуємо їх з додаванням вершкового сиру з ваніллю і улюбленими фруктами бананами. Подаються з улюбленою кавою або чаєм, вони стануть прекрасним початком свята закоханих. Подивіться, як приготувати млинці з шоколадом і банановою начинкою.
Шоколадні млинці смажаться аналогічно звичайним млинців, хоча консистенція тіста трохи відрізняється. Рівномірно розлити їх по всій сковороді не так просто, як класичні, звичайні. Через специфіку тіста дуже тонкі шоколадні млинці смажити непросто. Однак ви можете, замість того, щоб використовувати цей рецепт, перевірити самі і в тісто на класичні млинці додати замість борошна таку ж кількість гіркого какао. Отже, для початку, розчиніть в сковороді на повільному вогні вершкове масло.
Потім додайте до масла плитку темного шоколаду, засипте какао, ваніль і цукор, залийте молоко високої жирності і на повільному вогні, варіть вміст, обережно і ретельно перемішуючи. Потім зніміть сковороду з вогню і обережно остудіть вміст.
При необхідності додайте в утворену суміш ще трохи цукру і курячі яйця і обережно перемішайте, щоб всі інгредієнти змішалися.
Додайте так само в сковороду просіяне борошно і ретельно перемішайте все, а кінцеву консистенцію тіста доведіть теплою водою.
Змастіть іншу сковороду вершковим маслом і добре розігрійте на сильному вогні, потім зменшіть вогонь до мінімуму. Залийте в розпечену сковороду порційно раніше підготовлене тісто і обсмажте млинці з двох сторін. А перед тим, як смажити кожен другий або третій млинець, ще раз змащуйте сковороду вершковим маслом.
Кожен готовий і охолоджений млинець змастіть ванільним сиром і додайте нарізані кільцями банани, потім загорніть трикутником. Подавайте млинці з банановою начинкою і шоколадом, посипавши цукровою пудрою і прикрасивши свіжим листям м'яти.
Випадкові рецепти