Укр
Рус
Млинці Випічка Російська кухня

Млинці на молоці і окропі

( 4.8889 4 59 9 оцінок)
914 - переглядів
50 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Млинці на молоці і окропі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Думаю, не варто навіть замислюватися про те, з яких часів млинці стали традиційною стравою слов'янських народів, адже без цих ласощів не обходиться ранкове чаювання у багатьох будинках. Так як ця страва є брендом, навчитися гідно його готувати - мрія кожної господині. Рецептів приготування млинців величезна кількість: від дріжджових до тонких і ажурних. Саме такі мереживні млинці я і хочу вам запропонувати спробувати. Але наш рецепт трохи не звичайний і цікавий. На перший погляд вам здасться все до банальності простою, особливо набір продуктів, але завдяки одному секретному інгредієнту, отримаєте в результаті дуже ніжні млинці на молоці і окропі.

Інгредієнти

  • Цукрова пудра 3 ст.л
  • Йогурт 5 ст.л
  • Сир 500 г.
  • Масло рослинне 3 ст.л
  • Вода 1 1/2 скл.
  • Молоко 2 скл.
  • Цукор 1 ст.л
  • Яйце 2 шт.
  • Кориця 1/2 ч.л
  • Ванільний цукор 2 ч.л
  • Борошно 3 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Такі млинці виходять дуже смачними, тоненькими і еластичними. До того ж смажити їх одне задоволення, через те, що вони не прилипають до сковороди і не рвуться. Тому буквально за півгодини можна легко приготувати млинці на велику компанію. Основним і самим потрібним інгредієнтом для випічки млинців є мука. У нашому рецепті ми будемо використовувати пшеничну муку, причому вищого сорту. У глибоку миску засипаємо потрібну кількість борошна і додаємо ванільний цукор.

Крок - 1
02

Млинці настільки універсальна випічка, що в них можна додати всілякі приправи, зокрема, корицю, що ми і робимо, а ще підсипаємо цукор.

Крок - 2
03

Тепер вбиваємо сюди ж курячі яйця, краще домашні, так як вони смачніші і з яскраво-жовтими жовтками. Ще до цих продуктів додаємо молоко і кип'ячену воду, хоча трохи остигнулу.

Крок - 3
04

Починаємо змішувати тісто і краще це робити міксером, щоб воно вийшло без грудочок, адже вручну тісто збивається трохи довше. Коли інгредієнти змішані в однорідну масу вливаємо трохи рослинного масла і ще трохи збиваємо міксером до консистенції як у рідкої сметани.

Крок - 4
05

Тепер приготоване для млинців тісто залишаємо на 5-10 хвилин і тільки після цього приступимо до випікання млинців. Ставимо на плиту сковорідку, краще чавунну або з антипригарною поверхнею, щоб млинці не приставали, розігріваємо. Потім наливаємо ополоником приготоване тісто і розподіляємо по всій поверхні. Підсмажуємо до рум'яності і перевертаємо.

Крок - 5
06

Таким чином випікаємо наші млинці на молоці і окропі і залишаємо трохи охолонути, а самі готуємо начинку. В окрему посудину кладемо сир, тільки досить м'який і не розсипчастий.

Крок - 6
07

Додаємо натуральний йогурт і ванільний цукор. Посипаємо цукровою пудрою і добре перемішуємо. Накладаємо приготовлену сирну начинку на млинець і звертаємо конвертиком. Смачний десерт до чаювання готовий. Насолоджуйтесь!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Засолка огурцов - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огурцов 40 8 3 з 5 - детальніше -
Карпаччо из лосося - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо из лосося 60 4 3 з 5 - детальніше -
Карпаччо из курицы - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо из курицы 55 3 3 з 5 - детальніше -