Укр
Рус
Млинці Випічка Російська кухня

Млинці на газованій воді

( 5.0000 5 56 6 оцінок)
924 - переглядів
65 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Млинці на газованій воді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Млинці на газованій воді виходять ніжними, еластичними, а головне дуже смачними.

Інгредієнти

  • Суміш для пудингу 80 г.
  • Молоко 1 скл.
  • Борошно 1 скл.
  • Газована вода 1 скл.
  • Масло рослинне 1/4 скл.
  • Цукор 3 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Візьміть велику миску, в якій зручно було б вам приготувати тісто для млинців. Висипте в неї суху суміш ванільного пудингу, яка використовується для приготування багатьох десертів. До складу сухого ванільного пудингу не входить цукор і це дає можливість самостійно контролювати його кількість. У сучасному світі дуже багато різних сухих сумішей, для приготування будь-яких десертів і не виключено, що сучасні господині хоч раз в житті набували і користувалися пакетованими сумішами.

Крок - 1
02

Потім висипте до суміші ванільного пудингу просіяне борошно (для приготування млинців краще взяти борошно першого сорту - в ньому міститься велика кількість клейковини, завдяки цьому тісто з його додаванням виходить еластичним, також воно містить 2-3% висівок і вважається більш корисним).

Крок - 2
03

До борошна висипте білий цукор. Раптом ви любите солодші млинці, можете додати більше цукру ніж зазначено в рецепті, але його кількість ще може залежати від того, для чого ви готуєте млинці і з якою начинкою вони будуть.

Крок - 3
04

Тепер залийте сухі інгредієнти газованою водою і додайте молоко, всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Перемішайте вміст миски міксером на невеликій швидкості або вручну вінчиком, щоб не залишилося грудочок.

Крок - 4
05

Коли все змішається, влийте до тіста рослинне масло, використовуйте рафіноване, так як воно не має запаху і не змінить смаку млинців. Знову все перемішайте. Дайте тісту постояти протягом 20-30 хвилин, потім знову перемішайте вінчиком, компоненти краще стануть взаємодіяти між собою, тісто досягне необхідної однорідності і буде краще розтікатися.

Крок - 5
06

Добре розігрійте млинцеву сковороду на помірному вогні. Виливайте тісто тільки на гарячу сковороду (інакше воно може прилипнути) в такій кількості, щоб повністю покрилося дно сковороди.

Крок - 6
07

Коли ви побачили, що зазолотяться краї млинчика, перевертайте його на іншу сторону. Підсмажте кілька секунд і знімайте.

Крок - 7
08

Потім наливайте наступну порцію тіста і так поки воно не закінчиться. Перед кожним наливанням, перемішуйте тісто ополоником, так як воно має властивість осідати. Готові млинці на газованій воді можете зробити з солодкою сирною начинкою або подати зі сметаною.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Драники с мясным фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Драники с мясным фаршем 45 3 3 з 5 - детальніше -
Запеченная баранья нога - покроковий рецепт, фото 1 Запеченная баранья нога 100 4 3 з 5 - детальніше -