Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Млинцевий торт з сиром

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

710 - переглядів
55 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Млинцевий торт з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Цей багатошаровий рецепт млинцевого торта з сиром починається з легкого і смачного тіста з червоного оксамитового крепу, зробленого з відтінком шоколаду завдяки шоколадному лікеру і какао-порошку. Якщо ви не хочете додавати спирт в тісто, додайте більше білого гранульованого цукру і ще більше какао-порошку. Обов'язково додайте багато червоного харчового барвника для яскравих млинців.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинцевий торт з сиром" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири14.8 гр.
  • Вуглеводи19.5 гр.
  • Калорії243 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте млинці в першу чергу. Найпростіший метод приготування гладкого тіста без грудок - використовувати блендер. Якщо у вас його немає, міксер також буде добре працювати. Помістіть курячі яйця, молоко, розтоплене вершкове масло, шоколадний лікер, екстракт ванілі і борошно в блендер і перемішайте протягом 2-3 хвилин, поки тісто не стане однорідним.

Крок - 1
02

Додайте досить червоного харчового барвника в блендер, щоб зробити тісто яскравого відтінку, добре перемішайте. Дайте рідкому тісту відпочити кілька хвилин, потім приготуйте млинці.

Крок - 2
03

Розігрійте невелику млинцеву сковорідку на середньому вогні. Вилийте тісто в центр, потім негайно нахиліть сковороду, щоб рівномірно розподілити рідке тісто по краях. Готуйте протягом приблизно 45 секунд або хвилину на першій стороні або до тих пір, поки поверхня не перестане блищати і бульбашки повітря не лопнуть.

Крок - 3
04

Використовуючи кухонну лопатку, переверніть млинці і випікайте на іншій стороні протягом 30 секунд. Перекладіть млинці на решітку, щоб повністю охолодити.

Крок - 4
05

У той час, коли млинці остигають, приготуйте крем зі збитих вершків. Вилийте високої жирності вершки в миску і додайте цукор і ванільний екстракт. Збийте на середній швидкості протягом 5 хвилин, поки не утворяться жорсткі піки і крем не збереже свою форму.

Крок - 5
06

В окремій мисці збийте творог або вершковий сир, і розм'якшене масло кілька хвилин, поки суміш не стане однорідною. Влийте розтоплений білий шоколад і знову збийте на високій швидкості протягом 2-3 хвилин, поки суміш не стане гладкою і кремовою.

Крок - 6
07

Перекладіть шоколадну суміш в миску зі збитими вершками. Збийте на високій швидкості від 30 секунд до хвилини, поки не утворяться жорсткі піки.

Крок - 7
08

Щоб зібрати пиріг, розподіліть рясну кількість підготовленого крему між кожним млинцем, рівномірно виклавши його по краях, щоб торт залишався рівним.

Крок - 8
09

Прикрасьте млинцевий торт з сиром зверху розтопленим білим шоколадом і ягодами. Надішліть торт для зберігання в холодильник і зберігайте протягом години або двох, перш ніж нарізати і подавати. Цей торт можна приготувати заздалегідь і зберігати до 3 днів.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з печінкою тріски - покроковий рецепт, фото 1 Салат з печінкою тріски 50 3 3 з 5 - детальніше -
Пастила для сироїдів - покроковий рецепт, фото 1 Пастила для сироїдів 360 2 2 з 5 - детальніше -
Равіолі зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі зі шпинатом 45 6 3 з 5 - детальніше -
Рибні пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Рибні пельмені 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

?>