Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Млинцевий торт з сирним кремом та ягодами на сковороді

( 5.0000 5 53 3 оцінки)
642 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Млинцевий торт з сирним кремом та ягодами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Цей приголомшливий «Млинцевий торт з сирним кремом та ягодами» складається з 24 шарів млинчика, наповнених пухнастою глазур'ю з сиру. Його дуже легко приготувати і він ідеально підходить для особливого Дня святого Валентина.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинцевий торт з сирним кремом та ягодами на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири9.3 гр.
  • Вуглеводи18.1 гр.
  • Калорії191 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Готуємо млинці: у великій мисці змішайте разом борошно, какао, сіль і відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

В іншу велику миску розбийте курячі яйця, додайте ваніль, цукор, червоний харчовий барвник і перемішайте до утворення однорідної маси. Додайте в суміш молоко і, в кінці, розтоплене масло.

Крок - 2
03

Додайте потроху яєчну масу в суміш борошна, щоб уникнути грудок. Добре перемішайте до однорідного стану.

Крок - 3
04

Нагрійте антипригарну сковороду розміром приблизно 20 см на середньому вогні і змастіть її невеликою кількістю масла (надлишки увібрати паперовим рушником). Налийте (приблизно 50 мл) рідкого тіста в центр розігрітої сковороди і розподіліть круговими рухами по всьому дну. Випікайте млинець протягом декількох хвилин, потім переверніть і приготуйте з іншого боку ще близько 30 секунд. Повторіть з усім рідким тістом і охолодіть приготовані млинці.

Крок - 4
05

Підготуйте заповнення: в дуже великій мисці змішайте сир або вершковий сир з ваніллю до утворення вершків (якщо ви використовуєте електричний міксер, не збивайте його занадто сильно).

Крок - 5
06

Просійте в сир цукрову пудру і перемішайте, поки не об'єднаються всі продукти. Відставте поки в сторону.

Крок - 6
07

У великій мисці збийте високої жирності вершки до утворення кремоподібних і м'яких піків. Додайте в два рази збиті вершки в сирну суміш і перемішайте, до утворення однорідної маси.

Крок - 7
08

Зберіть млинцевий торт: помістіть в тарілку для сервірування перший млинець. Нанесіть зверху сирний крем. Накрийте іншим млинцем і повторюйте процес, поки всі продукти не використаються.

Крок - 8
09

Завершіть торт залишеною начинкою з сиру (використовуйте 1 - 2 см круглий наконечник мішка і ложку для створення квіткової прикраси), прикрасьте свіжою малиною (за бажанням) і поставте в холодильник на годину перед подачею на стіл.

Крок - 9
10

Посипте млинцевий торт з сирним кремом та ягодами, приготований на сковороді, цукровою пудрою, прикрасьте листочками м'яти (за бажанням) і подавайте. Ви можете зберігати залишки в холодильнику протягом 4-5 днів.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Манна каша - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша 20 4 2 з 5 - детальніше -
Швидкі мариновані гриби - покроковий рецепт, фото 1 Швидкі мариновані гриби 75 1 2 з 5 - детальніше -
Великодня заварна паска - покроковий рецепт, фото 1 Великодня заварна паска 80 1 4 з 5 - детальніше -
Зефір - покроковий рецепт, фото 1 Зефір 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пісна окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Пісна окрошка 40 4 2 з 5 - детальніше -
Капусняк з пекінської капусти - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк з пекінської капусти 65 6 3 з 5 - детальніше -
Чанахи з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Чанахи з квасолею 65 6 4 з 5 - детальніше -
Фрикадельки зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки зі свинини 60 4 3 з 5 - детальніше -