Цей приголомшливий «Млинцевий торт з сирним кремом та ягодами» складається з 24 шарів млинчика, наповнених пухнастою глазур'ю з сиру. Його дуже легко приготувати і він ідеально підходить для особливого Дня святого Валентина.
Готуємо млинці: у великій мисці змішайте разом борошно, какао, сіль і відставте на час в сторону.
В іншу велику миску розбийте курячі яйця, додайте ваніль, цукор, червоний харчовий барвник і перемішайте до утворення однорідної маси. Додайте в суміш молоко і, в кінці, розтоплене масло.
Додайте потроху яєчну масу в суміш борошна, щоб уникнути грудок. Добре перемішайте до однорідного стану.
Нагрійте антипригарну сковороду розміром приблизно 20 см на середньому вогні і змастіть її невеликою кількістю масла (надлишки увібрати паперовим рушником). Налийте (приблизно 50 мл) рідкого тіста в центр розігрітої сковороди і розподіліть круговими рухами по всьому дну. Випікайте млинець протягом декількох хвилин, потім переверніть і приготуйте з іншого боку ще близько 30 секунд. Повторіть з усім рідким тістом і охолодіть приготовані млинці.
Підготуйте заповнення: в дуже великій мисці змішайте сир або вершковий сир з ваніллю до утворення вершків (якщо ви використовуєте електричний міксер, не збивайте його занадто сильно).
Просійте в сир цукрову пудру і перемішайте, поки не об'єднаються всі продукти. Відставте поки в сторону.
У великій мисці збийте високої жирності вершки до утворення кремоподібних і м'яких піків. Додайте в два рази збиті вершки в сирну суміш і перемішайте, до утворення однорідної маси.
Зберіть млинцевий торт: помістіть в тарілку для сервірування перший млинець. Нанесіть зверху сирний крем. Накрийте іншим млинцем і повторюйте процес, поки всі продукти не використаються.
Завершіть торт залишеною начинкою з сиру (використовуйте 1 - 2 см круглий наконечник мішка і ложку для створення квіткової прикраси), прикрасьте свіжою малиною (за бажанням) і поставте в холодильник на годину перед подачею на стіл.
Посипте млинцевий торт з сирним кремом та ягодами, приготований на сковороді, цукровою пудрою, прикрасьте листочками м'яти (за бажанням) і подавайте. Ви можете зберігати залишки в холодильнику протягом 4-5 днів.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти