Млинцевий торт з шоколадними коржами і вершковим кремом — чудовий десерт, який не соромно подати навіть на святковий стіл. У цьому рецепті пропонуємо зробити його в стилі печива «Орео». Найтонші шоколадні млинці, прошаровані збитими вершками, виходять настільки ніжними, що буквально тануть у роті. Торт високий, красивий і напрочуд апетитний!
Спочатку займіться млинцями. Розбийте в миску яйця, всипте цукрову пудру та сіль і перемішайте інгредієнти вінчиком до однорідності.
Змішайте борошно з какао і просійте в яєчну масу. Знову перемішайте продукти вінчиком.
Влийте молоко і ще раз вимішайте. Печиво «Орео» подрібніть на крихту. Це можна зробити блендером або качалкою. Надішліть крихту в загальну масу і перемішайте.
Розтопіть на водяній бані вершкове масло і влийте в тісто. Додайте ванільний екстракт і вимішайте. Млинне тісто має вийти однорідним і досить рідким.
Змастіть сковороду олією і посмажте тонкі шоколадні млинці. Вони повинні трохи зарум'янитися з обох боків.
Приготуйте крем для торта. Для цього влийте в миску охолоджені жирні вершки, всипте цукрову пудру і збийте міксером до м'яких піків.
У крем, що вийшов, всипте подрібнене в крихту печиво «Орео» і перемішайте ложкою або кулінарною лопаткою до однорідності.
Зберіть млинцевий торт. Для цього по одному викладайте шоколадні млинці на блюдо сервіровки і змащуйте вершковим кремом.
Наприкінці покрийте верх торта кремом і присипте крихтою з печива «Орео». Дайте десерту трохи настоятися і подавайте на стіл. Шоколадний млинцевий торт виходить напрочуд м'яким, ніжним і апетитним. Смужки шоколадних коржів і вершкового крему, що чергуються, дуже красиво виглядають у розрізі. Біля торта неймовірний аромат і чудовий смак. Насолоджуйтесь!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти