Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Млинцевий торт

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

885 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Млинцевий торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, Масниця, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Млинцевий торт з шоколадними коржами і вершковим кремом — чудовий десерт, який не соромно подати навіть на святковий стіл. У цьому рецепті пропонуємо зробити його в стилі печива «Орео». Найтонші шоколадні млинці, прошаровані збитими вершками, виходять настільки ніжними, що буквально тануть у роті. Торт високий, красивий і напрочуд апетитний!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинцевий торт" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири11.2 гр.
  • Вуглеводи20.2 гр.
  • Калорії206 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку займіться млинцями. Розбийте в миску яйця, всипте цукрову пудру та сіль і перемішайте інгредієнти вінчиком до однорідності.

Крок - 1
02

Змішайте борошно з какао і просійте в яєчну масу. Знову перемішайте продукти вінчиком.

Крок - 2
03

Влийте молоко і ще раз вимішайте. Печиво «Орео» подрібніть на крихту. Це можна зробити блендером або качалкою. Надішліть крихту в загальну масу і перемішайте.

Крок - 3
04

Розтопіть на водяній бані вершкове масло і влийте в тісто. Додайте ванільний екстракт і вимішайте. Млинне тісто має вийти однорідним і досить рідким.

Крок - 4
05

Змастіть сковороду олією і посмажте тонкі шоколадні млинці. Вони повинні трохи зарум'янитися з обох боків.

Крок - 5
06

Приготуйте крем для торта. Для цього влийте в миску охолоджені жирні вершки, всипте цукрову пудру і збийте міксером до м'яких піків.

Крок - 6
07

У крем, що вийшов, всипте подрібнене в крихту печиво «Орео» і перемішайте ложкою або кулінарною лопаткою до однорідності.

Крок - 7
08

Зберіть млинцевий торт. Для цього по одному викладайте шоколадні млинці на блюдо сервіровки і змащуйте вершковим кремом.

Крок - 8
09

Наприкінці покрийте верх торта кремом і присипте крихтою з печива «Орео». Дайте десерту трохи настоятися і подавайте на стіл. Шоколадний млинцевий торт виходить напрочуд м'яким, ніжним і апетитним. Смужки шоколадних коржів і вершкового крему, що чергуються, дуже красиво виглядають у розрізі. Біля торта неймовірний аромат і чудовий смак. Насолоджуйтесь!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп харчо вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо вегетаріанський 60 6 3 з 5 - детальніше -
Місо суп з водоростями - покроковий рецепт, фото 1 Місо суп з водоростями 30 2 2 з 5 - детальніше -
Биточки картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Биточки картопляні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Салат під шубою класичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат під шубою класичний 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лимонний тонізуючий напій - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний тонізуючий напій 20 2 2 з 5 - детальніше -
Розсольник домашній - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник домашній 50 6 4 з 5 - детальніше -
Глазур для торта з какао - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для торта з какао 55 1 2 з 5 - детальніше -
Торт без випічки - покроковий рецепт, фото 1 Торт без випічки 60 3 3 з 5 - детальніше -