Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Млинцевий торт з нутелою

( 4.6667 4 512 12 оцінок)

920 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Млинцевий торт з нутелою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, Масниця, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Млинцевий торт з нутеллою - розкішний десерт з шоколадним смаком і ароматом. Цей рецепт – маст хев для всіх шанувальників шоколаду. Схоже, що зробити такий торт складно. Але насправді все напрочуд легко і швидко. Потрібно лише посмажити тонкі млинці, змастити їх нутеллою і покрити шоколадною глазур'ю. А якщо ще додати в млинець торт трохи фундука, вийде так смачно, що пальчики оближеш!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Млинцевий торт з нутелою" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири24.6 гр.
  • Вуглеводи36.3 гр.
  • Калорії403 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування млинний торт з нутеллою знадобляться млинці. Ми не розповідатимемо, як їх готувати, тому що підійде будь-який рецепт на ваш вибір. Головне, щоб млинці вийшли тонкими та ніжними. Чим більше, тим краще. Коли млинці охолонуть, складіть їх стопкою і за допомогою гострого ножа та тарілки виріжте круги за розміром майбутнього торта.

Крок - 1
02

По одному викладайте коржі-млинці один на одного, промазуючи кожен нутеллою.

Крок - 2
03

Для приготування найсмачнішої шоколадної глазурі, якою ми заллємо торт, дрібно поріжте ножем або натріть на тертці чорний шоколад і пересипте в миску.

Крок - 3
04

Влийте в сотейник молоко, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Вершкове масло наріжте шматочками і відправте в гаряче молоко. Змішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 4
05

Коли масло повністю розійдеться в молоці, залийте сумішшю, що вийшла, подрібнений шоколад і теж ретельно перемішайте. Повинна вийти однорідна шоколадна глазур.

Крок - 5
06

Покрийте нею торт зверху. Крупно подрібніть фундук ножем і викладіть поверх глазурі. Чудовий млинцевий торт з нутелли готовий. У нього чудовий шоколадно-горіховий аромат та неймовірний смак. Такому десерту зовсім не потрібен час на просочення. Торт і так виходить м'яким, соковитим та дуже ніжним. Подавайте його з гарячою кавою чи чаєм.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Нутелла - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла 30 1 3 з 5 - детальніше -
Домашній суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Домашній суп з фрикадельками 35 2 2 з 5 - детальніше -
Салат ніжність з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 Салат ніжність з чорносливом 50 4 3 з 5 - детальніше -
Ескалоп курячий - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп курячий 40 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Канапе з сиром дор блю - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з сиром дор блю 40 4 3 з 5 - детальніше -
Сирні кульки, як в дитинстві - покроковий рецепт, фото 1 Сирні кульки, як в дитинстві 55 3 3 з 5 - детальніше -
Салат «Чудо» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Чудо» 40 4 3 з 5 - детальніше -
Салат «Лисяча шубка» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Лисяча шубка» 40 3 3 з 5 - детальніше -