Млинцевий торт з нутеллою - розкішний десерт з шоколадним смаком і ароматом. Цей рецепт – маст хев для всіх шанувальників шоколаду. Схоже, що зробити такий торт складно. Але насправді все напрочуд легко і швидко. Потрібно лише посмажити тонкі млинці, змастити їх нутеллою і покрити шоколадною глазур'ю. А якщо ще додати в млинець торт трохи фундука, вийде так смачно, що пальчики оближеш!
Для приготування млинний торт з нутеллою знадобляться млинці. Ми не розповідатимемо, як їх готувати, тому що підійде будь-який рецепт на ваш вибір. Головне, щоб млинці вийшли тонкими та ніжними. Чим більше, тим краще. Коли млинці охолонуть, складіть їх стопкою і за допомогою гострого ножа та тарілки виріжте круги за розміром майбутнього торта.
По одному викладайте коржі-млинці один на одного, промазуючи кожен нутеллою.
Для приготування найсмачнішої шоколадної глазурі, якою ми заллємо торт, дрібно поріжте ножем або натріть на тертці чорний шоколад і пересипте в миску.
Влийте в сотейник молоко, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Вершкове масло наріжте шматочками і відправте в гаряче молоко. Змішайте інгредієнти до однорідності.
Коли масло повністю розійдеться в молоці, залийте сумішшю, що вийшла, подрібнений шоколад і теж ретельно перемішайте. Повинна вийти однорідна шоколадна глазур.
Покрийте нею торт зверху. Крупно подрібніть фундук ножем і викладіть поверх глазурі. Чудовий млинцевий торт з нутелли готовий. У нього чудовий шоколадно-горіховий аромат та неймовірний смак. Такому десерту зовсім не потрібен час на просочення. Торт і так виходить м'яким, соковитим та дуже ніжним. Подавайте його з гарячою кавою чи чаєм.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти