Укр
Рус
Місо Перші страви Японська кухня

Мисо з лососем

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

2912 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Мисо з лососем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей місо з лососем в гострому бульйоні - проста, але складна страва на смак. Це не займе багато часу, але кожен, хто спробує цей бульйон, подумає, що ви готуєте на кухні годинами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мисо з лососем" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири2.1 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії64 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу вам необхідно замаринувати лосось. Візьміть широку, але глибоку ємність. Покладіть в неї світлу місо-пасту, цукор, соєвий соус, біле солодке вино і кунжутне масло. Змішайте ретельно інгредієнти до однорідності.

Крок - 1
02

У приготовлений маринад покладіть без шкіри і без кісток шматки лосося добре обмокніть. Переверніть. Візьміть ложку і полийте верхню частину риби маринадом, щоб риба повністю була в маринаді. Відставте лосось на 30 хвилин.

Крок - 2
03

Поки лосось маринується, займіться грибами. Вимийте їх і обсушіть. Шиитаки нарізайте соломкою шириною близько 0,5 сантиметра. Так як гриби сімедзі самі по собі невеликі, зріжте на них тільки краї ніжок.

Крок - 3
04

Наріжте тонкими кільцями перець чилі, а також очистіть корінь імбиру від шкірки ножем або за допомогою чайної ложки і наріжте тонкою соломкою.

Крок - 4
05

Сполосніть пак-чой. Відріжте його товсті стебла від листя. Наріжте стебла невеликими скибочками, а листя скрутіть в рулет і наріжте. Перекладіть в окрему миску і відставте.

Крок - 5
06

Візьміть замаринований лосось і перекладіть його на застелений пергаментом деко. Поставте в розігріту духовку на 10 хвилин. Через 10 хвилин вийміть і зробіть глибокий надріз по середині.

Крок - 6
07

Поставте на плиту невелику каструлю. Вилийте в неї рибний бульйон, додайте до нього світлу місо-пасту.

Крок - 7
08

Перемішайте ложкою, щоб паста змішалася з бульйоном. Потім покладіть нарізаний чилі, імбир і жовту пасту чилі і кунжутну олію. Знову перемішайте інгредієнти. Спробуйте, по потребі ще підсоліть за смаком. Готуйте на невеликому вогні 5 хвилин.

Крок - 8
09

Через 5 хвилин покладіть в каструлю нарізані гриби шиитаке і сімедзі. Протушкуйте 2 хвилини, потім додайте нарізані стебла пок-чой, через хвилину і його листя. Перемішайте, потримайте на вогні ще 1 хвилину.

Крок - 9
10

Зніміть каструлю з вогню. Додайте до місо-супу нарізану зелень коріандру. Видавіть сік половини лимона або лайма. Перемішайте ложкою. Тепер можете приступати до приготування подачі.

Крок - 10
11

На дно глибокої тарілки покладіть гриби еноке. Налийте приготований суп. Зверху покладіть лосось і посипте його підсушеними в духовці, щоб позбавиться від прісного смаку, кунжутним насінням. Приємного.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рулька - покроковий рецепт, фото 1 Рулька 220 4 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -
Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце 35 3 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат 20 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат з м’ясом "Натхнення" - покроковий рецепт, фото 1 Салат з м’ясом "Натхнення" 40 4 3 з 5 - детальніше -
Нісуаз оригінальний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Нісуаз оригінальний рецепт 50 5 3 з 5 - детальніше -
Паста простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Паста простий рецепт 45 6 3 з 5 - детальніше -