Укр
Рус
Мімоза Салати Російська кухня

Мімоза с крабовими паличками

( 5.0000 5 511 11 оцінок)
1796 - переглядів
40 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Мімоза с крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Запропонуємо зараз для вас рецепт салату мімоза з крабовими паличками. Страва виходить ситна і в той же час святкова. Зазвичай даний салат готують з рибною консервою, але можна поекспериментувати і запропонувати інший варіант, як в цьому випадку.

Інгредієнти

  • Картопля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Яйце 4 шт.
  • Крабові палички 200 г.
  • Кріп 1/2 пуч.
  • Майонез 240 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику каструлю з водою помістіть на плиту і закип'ятіть. Покладіть в киплячу воду картоплю з морквою (можна навіть в шкірці) і відварюйте до повної готовності, приблизно 35 хвилин. Потім очистіть відварені овочі від шкірки і залиште охолоджуватися. Потім картоплю натріть на самій великій тертці і покладіть першим шаром в велике блюдо, рівномірно розподіливши по всьому дну.

Крок - 1
02

Далі виберіть свіжі незаморожені крабові палички, звільніть їх від упаковки (якщо є) і на обробній дошці за допомогою ножа подрібніть їх якомога дрібніше. Викладіть нашаткованими крабовими паличками наступний шар. Потім залийте на шар високої жирності майонез і рівномірно промажте по всьому периметру страви.

Крок - 2
03

Тепер натріть на самій великій тертці раніше відварену і очищену від шкірки моркву і викладіть наступним шаром на майонез. Поверх моркви можна ще викласти трохи натертої картоплі і рясно промазати майонезом.

Крок - 3
04

Далі помийте під проточною водою свіжий кріп, викладіть на кухонну дошку, просушіть і дрібно наріжте. Посипте подрібненим кропом наступний шар майбутнього салату. Потім знову викладіть нарізані крабові палички.

Крок - 4
05

Тепер помістіть невелику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Покладіть в окріп курячі яйця і відварюйте близько 12 хвилин, до готовності круто. Потім витягніть яйця, помістіть в холодну воду і, охолодивши, очистіть від шкаралупи. Далі відокремте білки від жовтків і покладіть наступний шар з натертого на самій великій тертці білка. Потім рясно змастіть знову майонезом.

Крок - 5
06

Далі натріть на самій дрібній тертці курячий жовток, посипте їм завершальний шар страви і подавайте готовий салат мімоза з крабовими паличками на святковий стіл, щоб побалувати своїх гостей і рідних.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1 Прошарковий салат 30 6 2 з 5 - детальніше -
Шарлотка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка з яблуками 50 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Голубці з савойської капусти - покроковий рецепт, фото 1 Голубці з савойської капусти 75 5 4 з 5 - детальніше -
Яєчня в хлібі - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня в хлібі 30 3 2 з 5 - детальніше -
Хрустке безе - покроковий рецепт, фото 1 Хрустке безе 40 3 3 з 5 - детальніше -
Рис з мексиканською сумішшю - покроковий рецепт, фото 1 Рис з мексиканською сумішшю 55 4 3 з 5 - детальніше -