Укр
Рус
Печиво Випічка Українська кухня

Мигдальне печиво за ДСТУ

( 4.8000 4 515 15 оцінок)

3196 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Мигдальне печиво за ДСТУ - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Мигдальне печиво за ДСТУ - це смачна випічка, зроблена в довільній формі, якою ви можете насолоджуватися на Різдво в колі сім'ї.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мигдальне печиво за ДСТУ" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири16.2 гр.
  • Вуглеводи38.2 гр.
  • Калорії337 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ну що ж почнемо приготування усіма відомого мигдалевого печива. Підсмажте мигдаль на сковороді, зберігаючи середній вогонь, намагаючись часто помішувати, щоб він не згорів. Дайте обсмаженому мигдалю повністю охолонути. Зберіть обсмажений мигдаль і цукор в чаші блендера, додайте апельсинову свіжу цедру по смаку (апельсинову шкірку можна замінити на лимонну, або ванільну есенцію) і перемішуйте на середній швидкості до отримання порошку.

Крок - 1
02

З допомогою міксера збийте заздалегідь відокремлений яєчний білок до жорсткості і піків. Додайте в збиті білки кілька крапель лимонного соку, щоб закріпити масу.

Крок - 2
03

Додайте збитий яєчний білок до раніше приготовленого мигдального порошку з цукром, обережно помішуючи, поки що утворююча маса не стане злегка липкою і пухкою.

Крок - 3
04

Зберіть підготовлену миндальную пасту в кондитерський шприц з великим носиком в формі зірки і створіть невеликі пучки з тіста (дрібні бажано), розташувавши майбутню випічку на деку, вистеленому папером для випічки. Щоб прискорити процес, ви можете зробити маленькі кульки з тіста.

Крок - 4
05

Завершіть прикрасу поверхні кожного майбутнього печива половиною попередньо вимитої і звільненої від кісточки вишні. В якості альтернативи ягодам вишні можна доповнити поверхню печива іншими цукатами або ягодами (цукати з апельсинової цедри, цукати з імбиру) або сухофруктами (наприклад, мигдаль, волоські горіхи і т. д).

Крок - 5
06

Перед випічкою залиште заготовки з тіста на 24 години: таким чином, печеньки збережуть ідеальну форму. На наступний день відправте лист в попередньо розігріту духовку і запікайте при 180 градусах (з конвекцією) близько 8 хвилин або поки випічка не стане злегка золотистою на поверхні.

Крок - 6
07

Дайте повністю мигдальному печіву, приготовленому по ГОСТу охолонути перед подачею на стіл. Зберігайте смачну випічку з мигдалю в герметичній ємності не більше 1 місяця.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Пиріжки Бомбочки - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки Бомбочки 70 3 3 з 5 - детальніше -
Тушковані овочі в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Тушковані овочі в мультиварці 75 5 3 з 5 - детальніше -