Укр
Рус
Мідії Другі страви Російська кухня

Мідії запечені в духовці з сиром

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

837 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Мідії запечені в духовці з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Наші запечені мідії з сиром в духовці з приправленими хлібними крихтами і пармезаном - відмінна закуска для будь-якої вечірки. Кожна мідія покрита нашим хрустким часниковим маслом і панірувальними сухарями з приправами, за якими випливає смачний розплавлений сир пармезан і свіжа рублена петрушка.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мідії запечені в духовці з сиром" (на 100 грам)

  • Білки9.7 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи18.8 гр.
  • Калорії185 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку включіть на розігрів духовку до 200 градусів. Далі відправте велику каструлю з підсоленою водою на плиту. Покладіть в каструлю заздалегідь вимиті мідії (мідії повинні бути занурені повністю у воду). Готуйте мідії приблизно 4-5 хвилин або поки вони не відкриються (відмовтеся від будь-яких невідкритих). Зніміть каструлю з вогню і відокремте раковину з м'ясом мідії, а порожню раковину викинете. Видаліть надлишки води з раковин, де м'ясо мідії.

Крок - 1
02

У велику миску засипте панірувальні сухарі. Додайте заздалегідь подрібнені в пасту анчоуси, вимиту і дрібно нашатковану петрушку і зелену цибулю.

Крок - 2
03

Далі додайте в миску попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, паприку, пластівці чилі, італійську приправу (можна використовувати будь-яку на смак), засипте сіль і чорний мелений перець.

Крок - 3
04

Тепер відправте в миску попередньо натертий на самій дрібній тертці сир пармезан, залийте оливкову олію, розтоплене вершкове масло і лимонний сік. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Заповніть кожну мідію підготовленою масою (при поділі мідій, звільніть м'ясо перед додаванням суміші панірувальних сухарів, щоб було легше їсти після запікання) і покладіть акуратно в круглу форму для випічки з невеликою відстанню один від одного. Поверх кожної мідії додайте більше тертого сиру пармезан.

Крок - 5
06

Надішліть форму з вмістом в заздалегідь розігріту духовку і запікайте протягом 6-8 хвилин або поки мідії не стануть золотисто-коричневими, а сир не розплавиться. Прикрасьте мідії, запечені в духовці з сиром, свіжою рубленою петрушкою і / або соком лайма і насолоджуйтеся!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Млинці зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Млинці зі шпинатом 45 3 3 з 5 - детальніше -
Кальмари з сиром і часником - покроковий рецепт, фото 1 Кальмари з сиром і часником 40 2 2 з 5 - детальніше -