Укр
Рус
Мідії Другі страви Ісландська кухня

Мідії з шафраном і ковбасками чорізо

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

923 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Мідії з шафраном і ковбасками чорізо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Ісландська кухня, Іспанська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Мідії з шафраном і ковбасками чорізо - насичена кольорами, смаками і ароматами страва в середземноморському стилі. У ній гармонійно поєднуються морепродукти, свинячі ковбаски, овочі і спеції. Все це тушкується в кокосовому молоці. Виходить смачно, красиво і небанально. При цьому страва досить проста і швидка в приготуванні. Як правильно приготувати мідії з шафраном і ковбасками чорізо в домашніх умовах, читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мідії з шафраном і ковбасками чорізо" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири15.7 гр.
  • Вуглеводи1.7 гр.
  • Калорії177 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Зубчики часнику очистіть від лушпиння і дрібно поріжте ножем. Червону цибулю теж очистіть від лушпиння і подрібніть кубиками.

Крок - 1
02

Червоний болгарський перець вимийте, просушіть і розріжте навпіл. Видаліть у перцю хвостик, насіння і перегородки, а м'якоть наріжте кубиками.

Крок - 2
03

Кінзу вимийте, обтрусіть від вологи і дрібно поріжте. Ковбаску чорізо очистіть від оболонки і наріжте невеликими шматочками.

Крок - 3
04

Мідії ретельно вимийте в холодній воді і просушіть.

Крок - 4
05

Влийте в сковороду олію і обсмажте на ній нарізані цибулю, часник і болгарський перець до м'якості (приблизно 10 хвилин). Під час смаження помішуйте овочі, щоб вони готувалися рівномірно.

Крок - 5
06

Додайте в сковороду до овочів підготовлені мідії з чорізо, влийте кокосове молоко (можна замінити коров'ячими нежирними вершками), перемішайте і тушкуйте все разом на середньому вогні 5-10 хвилин. Раковини мідій повинні відкритися. При обсмажуванні час від часу помішуйте вміст сковороди, щоб нічого не пригоріло.

Крок - 6
07

В кінці приготування додайте в блюдо шафран, чорний перець за смаком і подрібнену кінзу. Подавайте мідії з шафраном і ковбасками чорізо з відвареною картоплею, макаронами або рисом. Страва залишається смачною і на наступний день. Її необов'язково розігрівати. Мідії з овочами і чорізо можна подати як самостійну холодну закуску. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Запечене м’ясо в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Запечене м’ясо в рукаві 120 5 3 з 5 - детальніше -
Лимонний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний пиріг 40 4 3 з 5 - детальніше -
Заливне з щуки - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з щуки 55 4 3 з 5 - детальніше -