Укр
Рус
Мідії Другі страви Европейская кухня

Мідії смажені

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

701 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Мідії смажені - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Фаршировані смажені мідії завжди є гарантією успіху. Цей рецепт дуже простий у приготуванні, він полягає в тому, щоб приготувати бешамель з шматочками мідій, заповнити раковини і обсмажити їх, що викликає захоплення.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мідії смажені" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири7.1 гр.
  • Вуглеводи10.9 гр.
  • Калорії139 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Найважливішим в цьому рецепті є те, що мідії, які ми збираємося використовувати пізніше, повинні бути дуже чистими. Тому ретельно помийте мідії і почистіть. Після очищення укладіть їх в досить велику каструлю і залийте водою.

Крок - 1
02

Надішліть каструлю на вогонь, варіть, поки мідії не відчиняться, і як тільки це станеться, відставте їх для охолодження. Після охолодження, відокремте мідії від раковин (добре очищаючи раковини). Ми залишаємо їх, а самі мідії дрібно ріжемо і залишаємо до подальшого використання.

Крок - 2
03

Тепер очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками цибулю. У каструлю залийте трохи рослинного масла, відправте на середній вогонь і, коли температура досягне потрібної температури, засипте в нього цибулю. Додайте трохи солі і смажте овоч, постійно мішаючи.

Крок - 3
04

Коли цибуля стане золотисто-коричневого кольору, засипте в каструлю просіяне борошно і обсмажте в олії, постійно мішаючи, до золотистого кольору.

Крок - 4
05

Потім поступово залийте в каструлю молоко. Тобто, коли ви додасте трохи молока, утвориться тісто, тому заливайте більше молока і перемішайте швидко. Вміст буде згущуватися, додавайте більше молока і мішайте, знову згущується, більше молока і мішайте, ось так, поки ви не витратите все молоко. Коли молока не стане і бешамель буде все ще густий, можете додати бульйон з мідій.

Крок - 5
06

Коли соус правильно загусне, додайте в каструлю сіль, паприку, чорний мелений перець і нарізані мідії, які зарезервували раніше. Готуйте вміст на слабкому вогні, поки не вийде густа маса, і рідина бешамеля не випарується досить. Готовий соус зніміть з плити і дайте йому повністю охолонути.

Крок - 6
07

Після охолодження всіх продуктів, акуратно наповніть очищені раніше раковини мідій підготовленим густим соусом.

Крок - 7
08

Тепер викачайте начинені мідії в борошні, потім у збитому заздалегідь яйці і закінчите панірувальними сухарями.

Крок - 8
09

Надішліть велику каструлю з рослинним маслом на плиту і максимально нагрійте. Покладіть в масло начинені мідії і обсмажуйте, а коли вони стануть золотистими, перекладіть їх на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки масла.

Крок - 9
10

Готові смажені мідії викладіть на гарне плоске блюдо і подавайте до столу зі свіжим листям салату і помідорами чері.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Шніцель з капусти - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель з капусти 40 4 2 з 5 - детальніше -
Рецепт грінок з часником - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт грінок з часником 35 4 2 з 5 - детальніше -