Фаршировані смажені мідії завжди є гарантією успіху. Цей рецепт дуже простий у приготуванні, він полягає в тому, щоб приготувати бешамель з шматочками мідій, заповнити раковини і обсмажити їх, що викликає захоплення.
Найважливішим в цьому рецепті є те, що мідії, які ми збираємося використовувати пізніше, повинні бути дуже чистими. Тому ретельно помийте мідії і почистіть. Після очищення укладіть їх в досить велику каструлю і залийте водою.
Надішліть каструлю на вогонь, варіть, поки мідії не відчиняться, і як тільки це станеться, відставте їх для охолодження. Після охолодження, відокремте мідії від раковин (добре очищаючи раковини). Ми залишаємо їх, а самі мідії дрібно ріжемо і залишаємо до подальшого використання.
Тепер очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками цибулю. У каструлю залийте трохи рослинного масла, відправте на середній вогонь і, коли температура досягне потрібної температури, засипте в нього цибулю. Додайте трохи солі і смажте овоч, постійно мішаючи.
Коли цибуля стане золотисто-коричневого кольору, засипте в каструлю просіяне борошно і обсмажте в олії, постійно мішаючи, до золотистого кольору.
Потім поступово залийте в каструлю молоко. Тобто, коли ви додасте трохи молока, утвориться тісто, тому заливайте більше молока і перемішайте швидко. Вміст буде згущуватися, додавайте більше молока і мішайте, знову згущується, більше молока і мішайте, ось так, поки ви не витратите все молоко. Коли молока не стане і бешамель буде все ще густий, можете додати бульйон з мідій.
Коли соус правильно загусне, додайте в каструлю сіль, паприку, чорний мелений перець і нарізані мідії, які зарезервували раніше. Готуйте вміст на слабкому вогні, поки не вийде густа маса, і рідина бешамеля не випарується досить. Готовий соус зніміть з плити і дайте йому повністю охолонути.
Після охолодження всіх продуктів, акуратно наповніть очищені раніше раковини мідій підготовленим густим соусом.
Тепер викачайте начинені мідії в борошні, потім у збитому заздалегідь яйці і закінчите панірувальними сухарями.
Надішліть велику каструлю з рослинним маслом на плиту і максимально нагрійте. Покладіть в масло начинені мідії і обсмажуйте, а коли вони стануть золотистими, перекладіть їх на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки масла.
Готові смажені мідії викладіть на гарне плоске блюдо і подавайте до столу зі свіжим листям салату і помідорами чері.
Випадкові рецепти