Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Польська кухня

М’ясні "Їжачки"

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

592 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
М’ясні "Їжачки" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготуйте страву, яка здивує навіть найвибагливіших їдців. Оригінальні і дуже смачні м'ясні «Їжачки» стануть прикрасою вашого застілля. За бажанням, можна запекти котлетки в духовці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясні "Їжачки"" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири9.4 гр.
  • Вуглеводи14.9 гр.
  • Калорії181 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловичий фарш викладіть в глибоку миску. Всипте панірувальні сухарі, вбийте яйце, додайте вершки, чорний мелений перець і сіль. Переміксуйте суміш до однорідності.

Крок - 1
02

Хліб для тостів наріжте маленькими кубиками. Висипте на деко, з пергаментним папером. Запікайте при температурі 150 ° С протягом 10 хвилин. Викладіть в миску і остудіть.

Крок - 2
03

Картоплю ретельно вимийте під проточною водою і очистіть від шкірки. Розріжте вздовж навпіл і викладіть на застелений пергаментним папером деко. Рясно полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть. Поставте в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте протягом 25 хвилин.

Крок - 3
04

Запечену картоплю охолодіть. За допомогою ложки, зробіть всередині кожної половинки поглиблення. Витягнуті шматочки відправте в глибоку миску. Додайте до них вершки і натертий на тертці твердий сир. Перемішайте до однорідного стану.

Крок - 4
05

Отриманою сумішшю заповніть картопляні половинки. Акуратно з'єднайте їх між собою, щоб отримати цілу картоплю. Надлишки начинки видаліть.

Крок - 5
06

Візьміть в руки невелику кількість фаршу і загорніть в нього картоплю. Сформуйте рівні і щільні котлетки. Обваляйте їх в сухариках

Крок - 6
07

Поставте на плиту сотейник або каструлю і налийте олію. Вона повинна повністю закривати картоплю під час термообробки. У розігріту жаровню занурте котлети і обсмажте до золотистого кольору.

Крок - 7
08

Готову страву викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії. Подавайте котлети на порціонному блюді в гарячому вигляді. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Манти з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Манти з гарбуза 65 4 4 з 5 - детальніше -
Ескалоп з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з грибами 40 2 3 з 5 - детальніше -
Перевернутий яблучний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Перевернутий яблучний пиріг 55 3 3 з 5 - детальніше -