Укр
Рус
Буріто Закуски Чеська кухня

Мексиканський буріто

( 4.8889 4 527 27 оцінок)

1980 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Мексиканський буріто - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Цей рецепт буріто швидкий і простий у виготовленні. Ідеально підходить для швидкої та смачної їжі на вечерю або на обід з сім'єю та друзями.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мексиканський буріто" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири9.1 гр.
  • Вуглеводи15.5 гр.
  • Калорії177 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться приготуванням м'яса. Свіжий шматок яловичини добре промийте під проточною водою, промокніть паперовим рушником і, уклавши його на обробній дошці, рясно присоліть з обох сторін.

Крок - 1
02

Далі укладіть яловичину на попередньо розігрітий електро гриль і запікайте, перевертаючи з боку на бік, до утворення золотистої скоринки.

Крок - 2
03

Потім викладіть обсмажене м'ясо на обробну дошку і ще гарячим наріжте за допомогою гострого ножа на тонкі і невеликого розміру шматки.

Крок - 3
04

Тепер помістіть глибокий сотейник на плиту, налийте в нього оливкову олію і добре розігрійте. Далі помістіть в киплячу олію заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю. Обсмажуйте, постійно помішуючи, близько 3 хвилин.

Крок - 4
05

Далі закиньте в сотейник до цибулі довгий білий рис і залийте раніше приготованого бульйону стільки, щоб повністю покрило зерна. Потім долийте трохи томатного соусу (можна навіть використовувати просто томатний сік) і, перемішавши все і накривши кришкою, залиште варитися до повного випаровування рідини і набрякання рису.

Крок - 5
06

Тепер готові коржі для буріто помістіть на деко і відправте (по одному) в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте близько 5 хвилин до появи легкої коричневої скоринки на коржиках.  

Крок - 6
07

Прийшов час приготувати сам буріто. Для цього викладіть запечений коржик на обробну дошку і накрийте раніше приготованим рисом.

Крок - 7
08

Потім поверх рису викладіть шар консервованої червоної квасолі. Далі укладіть нарізані шматки яловичини.

Крок - 8
09

Тепер рясно примажте це все соусом сальса верде, полийте гострим соусом сацебелі і прикрасьте майонезом (якщо є, то краще домашнім).

Крок - 9
10

Далі накрийте цю начинку з обох сторін коржем, загорнувши щільно в так званий рулет, і, розрізавши на дві частини, подавайте готовий мексиканський буріто до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Локшина пшенична - покроковий рецепт, фото 1 Локшина пшенична 50 6 2 з 5 - детальніше -
Піца на воді - покроковий рецепт, фото 1 Піца на воді 90 3 3 з 5 - детальніше -
Білоруська картопляна бабка - покроковий рецепт, фото 1 Білоруська картопляна бабка 65 4 3 з 5 - детальніше -
Лаваш грузинський - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш грузинський 45 1 2 з 5 - детальніше -