Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Медовий торт зі сметанним кремом класичний

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1056 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Медовий торт зі сметанним кремом класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Просту назву медового торта викликають спогади про приємну вечерю, проведену за чашкою чаю, або веселій вечірці з нагоди дня народження дитини. Справжній домашній Медовий торт зі сметанним кремом делікатний, смачний, ароматний і зовсім не солодкий десерт, від якого навіть людина, яка не переносить меду, ніколи не відмовиться.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Медовий торт зі сметанним кремом класичний" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири12.7 гр.
  • Вуглеводи48 гр.
  • Калорії324 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до 200 градусів. В окрему миску розбийте по черзі курячі яйця і збийте їх за допомогою кухонного вінчика, до однорідного рідкого стану. Відставте в сторону, до подальшого їх використання.

Крок - 1
02

У невелику каструлю залийте воду і доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму. Помістіть цукор, вершкове масло і рідкий мед в теплостійку миску і поставте на каструлю над киплячою водою. Зрідка помішуючи, розтопіть вміст миски до рідкого стану.

Крок - 2
03

Додайте в миску з утвореною сумішшю раніше збиті яйця і перемішайте до об'єднання інгредієнтів, близько 3-4 хвилин. Додайте ще харчову соду і варіть близько однієї хвилини. Ваша суміш повинна вийти пухнастою і в два рази більше.

Крок - 3
04

Перемістіть миску з сумішшю на стіл і з допомогою сита просійте в неї пшеничне борошно. Потім за допомогою вінчика або міксера перемішайте вміст миски в однорідну масу без грудок. Ваше тісто має утворитися не дуже густим, трохи липким. Але не кладіть багато борошна.

Крок - 4
05

Викладіть тісто на злегка посипану борошном робочу поверхню і обережно притисніть. Замісіть тісто руками ще кілька разів, і сформуйте кульку (овал). Розділіть тісто на 8 рівних частин. Сформуйте кожен шматок в тонкий корж. Накрийте кожну поліетиленовою плівкою або кухонним рушником, щоб запобігти висиханню.

Крок - 5
06

Використовуючи дно форми для пирога або кільце для торта, обріжте нерівності тіста, створюючи ідеальне коло. Збережіть всі відходи так, як ви їх розрізали, покладіть на деко і запікайте. Пізніше ви можете розчавити їх в крихти і посипати боки і верх торта.

Крок - 6
07

Далі помістіть кола тіста на деко, відправте в духовку і випікайте кожен близько 3 хвилин. У вас буде 8 ідеальних шарів торта.

Крок - 7
08

Щоб зробити крем: в невелику миску залийте високої жирності сметану, засипте кукурудзяний крохмаль і цукрову пудру (за бажанням можна додати вершкове масло) і ретельно збийте вміст, до освіти більш густої маси.

Крок - 8
09

Щоб зібрати торт: покрийте випечене коло з тіста, рівномірно розподіливши навколо раніше підготовленим кремом. Повторіть з усіма верствами торта. Коли будете розміщувати шари один на одному, частина крему буде виходити з боків. Розподіліть і його рівномірно по боках.

Крок - 9
10

Перенесіть приготовані запечені відходи тіста в кухонний комбайн і перетріть до досягнення стадії крихти. Посипте утвореними крихтами з боків і зверху торта.

Крок - 10
11

Залиште класичний медовий торт зі сметанним кремом в холодильнику на 8 годин або на ніч, а потім розріжте порційно і насолоджуйтеся.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Плов без м’яса 60 5 3 з 5 - детальніше -
Печеня з кролика - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з кролика 80 6 3 з 5 - детальніше -
Канапе з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з мідіями 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Азу по-татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Азу по-татарськи 50 3 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з телятини 95 6 3 з 5 - детальніше -
Брускетта з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з тунцем 35 4 3 з 5 - детальніше -