Укр
Рус
Торти Випічка Польська кухня

Медовий торт Чудо

( 4.3333 4 53 3 оцінки)

960 - переглядів
115 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Медовий торт Чудо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Медовий торт Чудо - смачний листковий торт. 8 м'яких медових коржів із смачною глазур'ю зі сметани. Красивий і вражаючий торт на дні народження, Різдво чи будь-яке свято.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Медовий торт Чудо" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи40.1 гр.
  • Калорії287 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 градусів. У жаростійкій мисці збийте курячі яйця з цукром, поки не перетворите в світло-пухнасту суміш.

Крок - 1
02

Потім додайте в миску вершкове масло і рідкий мед. Встановіть миску на водяній бані (пароварка) і розмішуйте, поки масло повністю не розтане і цукор з медом не розчиниться.

Крок - 2
03

Далі зніміть миску з парової лазні, додайте в неї харчову соду і ретельно все збийте. Поступово додайте в миску борошно і акуратно перемішайте вміст дерев'яною ложкою до оутворення не дуже густого тіста.

Крок - 3
04

Тепер руками замісіть більш густе тісто на злегка посипаною борошном поверхні. Розділіть підготовлене тісто на 8 рівних частин. Сформуйте кожен шматок в кулю.

Крок - 4
05

Розкачайте кожен шматок за допомогою кухонної качалки в дуже тонкий лист, обріжте розкачане тісто, використовуючи приблизно (18 см-у) форму для випічки / форму для кексу.

Крок - 5
06

Проткніть кожен лист з тіста виделкою. Покладіть на застелений пергаментним папером деко, відправте в заздалегідь розігріту духовку і випікайте 7-8 хвилин або до золотистого кольору коржа.

Крок - 6
07

Щоб заощадити час при випіканні одного листа, розкачайте інші кулі тіста. Випікайте також тісто (обрізки), дайте йому охолонути, потім переробіть запечені залишки в дрібну крихту.

Крок - 7
08

Приготуйте крем для майбутнього торта: у велику миску покладіть густі вершки (високої жирності), ванільний екстракт і цукрову пудру. Збийте все, до піків середньої жорсткості. Додайте в збиті вершки сметану і ретельно перемішайте, до однорідної маси.

Крок - 8
09

Як тільки коржі торта охолонуть, ви можете зібрати їх. Нанесіть досить багато крему на один шар, складіть другий шар зверху і повторюйте, поки у вас не буде 8 шарів.

Крок - 9
10

Розподіліть додатковий крем зверху і з боків. Розкришіть рясно, раніше приготовані крихти пирога на вершині і сторонах торта. Охолодіть торт в холодильнику не менше 6 годин.

Крок - 10
11

Потім розріжте готовий медовий торт диво на невеликі шматочки і подавайте до святкового столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шарлотка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка з яблуками 50 5 2 з 5 - детальніше -
Лікер домашній "Бейліз" - покроковий рецепт, фото 1 Лікер домашній "Бейліз" 25 1 2 з 5 - детальніше -
Бозбаш з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Бозбаш з баранини 110 5 4 з 5 - детальніше -
Фаршировані яйця з консервою - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані яйця з консервою 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти