Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Медовик зі сметанним кремом

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

890 - переглядів
85 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Медовик зі сметанним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дуже смачний, легкий у виготовленні медовик зі сметанним кремом. М'які бісквітні коржі і прекрасний солодкий крем з цедрою лимона - прекрасне поєднання

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Медовик зі сметанним кремом" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири14.7 гр.
  • Вуглеводи31 гр.
  • Калорії273 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть цукор, рідкий мед і нарізане невеликими шматками вершкове масло в невелику каструлю, відправте на плиту і нагрівайте, поки масло і цукор не розчиниться.

Крок - 1
02

Додайте в каструлю харчову соду, добре перемішайте за допомогою вінчика і ще трохи проваріть. Зніміть вміст з вогню.

Крок - 2
03

Додайте в каструлю корицю, сухий імбир, гвоздику і мускатний горіх, засипте сіль до гарячої медової суміші, розмішайте все і залиште остигати на 5 хвилин.

Крок - 3
04

Тепер додайте в каструлю курячі яйця одне за іншим, безперервно перемішуючи медову суміш.

Крок - 4
05

В окремій мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Залийте раніше утворену суміш в сухі інгредієнти і помішуйте до тих пір, поки всі продукти не об'єднаються і не утворять однорідну суміш.

Крок - 5
06

Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть вершковим маслом і накрийте пергаментним папером дві 20 см форми для випічки. Розділіть утворене рідке тісто між двома формами для випічки, відправте в заздалегідь розігріту духовку і випікайте коржі для майбутнього торта протягом приблизно 20-25 хвилин або поки воно не підніметься і не спечеться.

Крок - 6
07

Вийміть готові коржі з духовки і остудіть на спеціальній решітці. Потім вирівняйте і акуратно за допомогою гострого ножа розріжте коржі на дві частини, залиште на час до подальшого використання.

Крок - 7
08

Тепер залийте густі вершки в глибоку миску, додайте свіжу цедру лимона, сметану (бажано домашнього приготування), засипте цукор і збийте все ретельно міксером, поки маса не загусне.

Крок - 8
09

Помістіть одну частину коржів в форму для торта, нанесіть на неї рясним шаром утворений крем і рівномірно розподіліть. Добре промажте кожен корж, викладений один на одного, закінчивши сметанним кремом. Посипте торт подрібненим в крихту коржем або використовуйте крихти з печива.

Крок - 9
10

Витягніть торт з форми. Прикрасьте медовик зі сметанним кремом гілочками свіжого розмарину і журавлиною. Поставте в холодильник і залиште на ніч або хоча б на 4 години.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Самса з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Самса з листкового тіста 40 6 3 з 5 - детальніше -
Гамбургер з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Гамбургер з куркою 20 2 2 з 5 - детальніше -
Суп з фрикадельками та локшиною - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками та локшиною 40 5 2 з 5 - детальніше -
Грецький салат із креветок - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат із креветок 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Суп харчо з яловичини з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо з яловичини з рисом 65 6 3 з 5 - детальніше -
Фрікасе в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Фрікасе в домашніх умовах 50 3 3 з 5 - детальніше -
Млинці на молоці і окропі - покроковий рецепт, фото 1 Млинці на молоці і окропі 50 3 3 з 5 - детальніше -
Чебуреки на воді - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки на воді 65 4 3 з 5 - детальніше -