Укр
Рус
Коржики Випічка Португальська кухня

Медові коржики


- переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Медові коржики - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Медові коржики - ніжне пісочне печиво з ароматом меду і кориці. Пропонуємо простий рецепт їх приготування. Коржики підійдуть для сніданку, перекусу протягом дня і просто як смачне доповнення до чаю. Вони настільки легко готуються, що з цим впорається навіть дитина.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Медові коржики" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи61.3 гр.
  • Калорії373 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Просійте в миску пшеничне борошно. Яйце вимийте, просушіть і вбийте в миску з борошном. Всипте цукровий пісок і злегка перемішайте інгредієнти.

Крок - 1
02

Додайте вершкове масло і розпушувач для тіста. Влийте рідкий мед. Якщо у вас мед твердий, попередньо розтопіть його на водяній бані.

Крок - 2
03

Всипте корицю, знову злегка перемішайте продукти і влийте ванільний екстракт. Руками вимісіть однорідне тісто. Воно повинно вийти пружним, але еластичним.

Крок - 3
04

Сформуйте з тіста кулю, відправте в миску, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на півгодини.

Крок - 4
05

Пріпиліть робочу поверхню борошном і розкачайте охолоджене тісто в тонкий пласт. Спеціальними формочками виріжте з нього заготовки для коржиків.

Крок - 5
06

Застеліть деко пергаментом для випічки і перекладіть туди коржики. Зверху присипте печиво коричневим тростинним цукром.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте лист з коржиками запікатися на 8-10 хвилин. Печиво повинно стати злегка золотистим, але без вираженої румяності.

Крок - 7
08

Готові медові коржики вийміть з духовки, остудіть і подавайте на стіл. Незважаючи на простоту рецепта, печиво виходить ніжним, розсипчастим, ароматним і дуже смачним. Подавайте коржики з чаєм, кавою, фруктовим соком або молоком. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Юшка з сайри - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сайри 50 6 3 з 5 - детальніше -
Печиво з варенням - покроковий рецепт, фото 1 Печиво з варенням 65 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з креветками і кукурудзою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з креветками і кукурудзою 35 3 3 з 5 - детальніше -
Макарони з соусом бешамель - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з соусом бешамель 40 3 3 з 5 - детальніше -