Укр
Рус
Майонез Соуси Чилійська кухня

Майонез домашній без яєць, з яблучним оцтом

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

716 - переглядів
0 хвилин порцій - 0 складність - 0 з 5
Майонез домашній без яєць, з яблучним оцтом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня, Шотландська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Рецепти майонезу без яєць є альтернативою традиційному майонезу з яєчного жовтка тим, хто уникає цього продукту або має алергію на нього. Рецепти домашнього майонезу йдуть з різними варіаціями і смаками, починаючи від часнику, гірчиці і трав, але це простий рецепт майонезу без яєць з яблучним оцтом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Майонез домашній без яєць, з яблучним оцтом" (на 100 грам)

  • Білки1.3 гр.
  • Жири60.1 гр.
  • Вуглеводи2.9 гр.
  • Калорії566 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу, в більшу миску або чашу кухонного комбайна залийте рослинну, а краще навіть оливкову олію. Далі додайте молоко високої жирності або домашнього приготування. Можете використовувати вершки холодного молока, щоб отримати густий і вершковий майонез.

Крок - 1
02

Потім засипте в миску цукор, додайте сіль, гірчичний порошок і чорний мелений перець.

Крок - 2
03

Додатково додайте в миску свіжовичавлений лимонний сік (з часточки лимона або лайма) і яблучний оцет. Цей інгредієнт діє як консервант і допомагає зберігатися майонезу протягом більш тривалого часу.

Крок - 3
04

Тепер з допомогою блендера або міксера змішайте вміст миски на високій швидкості, поки молоко і масло не об'єднаються в однорідну масу. Далі утворена суміш почне густіти і емульгуватися. Приблизно через 7-8 хвилин суміш перетвориться в густий і вершковий майонез.

Крок - 4
05

Тепер акуратно відокремте кухонною лопаткою зі стін миски утворений майонез та перенесіть його в спеціальний контейнер або скляну ємність для зберігання. Такий домашній майонез без яєць, з яблучним оцтом намажте на білий хліб або навіть багет і подавайте до обіду. Такий майонез без яєць можна зберігати як мінімум тиждень в холодильнику.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти