Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

М’ясний рулет з овочевою начинкою

( 4.8667 4 515 15 оцінок)

2395 - переглядів
150 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
М’ясний рулет з овочевою начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Кращий м'ясний хліб, який ви коли-небудь знайдете, спробуйте і переконайтеся.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з овочевою начинкою" (на 100 грам)

  • Білки12.5 гр.
  • Жири15.5 гр.
  • Вуглеводи6.4 гр.
  • Калорії222 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу включіть духовку на розігрів до 175 градусів C. В глибокій скляній мисці розбийте яйця, долийте тепле молоко, добре посоліть, поперчіть чорним меленим перцем і збийте за допомогою вінчика (можна використовувати міксер) до однорідної рідкої маси.

Крок - 1
02

Додайте в яєчну суміш крихти білого хліба і ретельно перемішайте. Потім додайте яловичий фарш, заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану дрібними квадратами ріпчасту цибулю.

Крок - 2
03

Далі киньте натертий на крупній тертці сир Чеддер (можна використовувати інший твердий сир з високою жирністю). Очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці моркву і теж відправте в м'ясну суміш.

Крок - 3
04

Змішайте вміст миски ретельно руками до утворення однорідної густої маси дуже схожої на фарш для смаження котлет.

Крок - 4
05

  Відправте добре вимішений м'ясний фарш в, попередньо змащену олією, форму для випічки. Самі займіться приготуванням соусу, який додасть оригінальну кірочку і в той же час соковитість майбутньому рулету.

Крок - 5
06

Отже, змішайте в невеликій мисці коричневий цукор, рідкий кетчуп (можна використовувати томатний соус, головне, щоб не був сильно гострим) і діжонську гірчицю. За допомогою вінчика ретельно змішайте ці інгредієнти до утворення не сильно густого соусу.

Крок - 6
07

Залийте приготований соус рясно поверх м'ясної суміші в форму для випічки і відправте майбутній м'ясний рулет запікатися в заздалегідь розігріту духову шафу.

Крок - 7
08

Випікайте м'ясну суміш, поки м'ясо всередині не позбавиться червоності, а соус не утворить красиву і апетитну скоринку, близько 1,2 години (все залежить від духовки). Витягніть готову страву і відставте на деякий час остигати до кімнатної температури.

Крок - 8
09

Тепер сміливо можете нарізати м'ясний рулет рівними частинами і подавати до столу з відвареною картоплею, прикрасивши зеленню цибулі.  

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти