Укр
Рус
Мясний рулет Другі страви Російська кухня

М’ясний рулет з грибами

( 4.8696 4 523 23 оцінки)

2194 - переглядів
55 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
М’ясний рулет з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Можливо, у вас намічається торжество, і ви плануєте справити враження гарного смаку на гостей, а своїх близьких здивувати незвичайними навичками готування, тоді зверніть увагу на цей рецепт і ви точно нікого не розчаруєте. Страва, яка обов'язково урізноманітнює ваше меню, порадує загальну сервіровку столу апетитним виглядом - це м'ясний рулет з грибами, ароматний, надзвичайно смачний і просто тане в роті. Різноманітність рецептів приготування м'ясних рулетів дивує і радує, так як це страву можна готувати як з цілих шматочків м'яса, так і з фаршу, а вже у виборі всіляких начинок вашої фантазії є, де розгулятися. З одного боку приготувати рулет в домашніх умовах просто, але я хочу вас попередити, що цей процес все - таки трохи трудомісткий. Але раз ви зібралися дивувати гостей або своїх домочадців - то це вас не зупинить.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з грибами" (на 100 грам)

  • Білки10.6 гр.
  • Жири18.4 гр.
  • Вуглеводи0.6 гр.
  • Калорії216 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ну, що, ви готові? Тоді приступимо. В першу чергу нам потрібно приготувати шампіньйони. Відразу хочу зауважити, що абсолютно без різниці, які гриби ви використовуєте. І білі, і коричневі печериці, головне свіжі, підійдуть ідеально. Гриби чистимо, миємо й нарізаємо невеликими кубиками, використовуємо і капелюшки, і ніжки.

Крок - 1
02

У сковорідку кидаємо вершкове масло, розігріваємо і викладаємо туди нарізані печериці, обсмажуємо до легкої рум'яності, ні в якому разі не пересушуйте.

Крок - 2
03

Тепер займемося підготовкою інших інгредієнтів. У глибоку миску викладаємо фарш, до речі, він може бути будь-який, але найсмачніше - комбінований з яловичого і свинячого м'яса. І так, беремо фарш, посипаємо сіллю на свій смак, але головне не переборщити, додаємо мелений перець і чебрець.

Крок - 3
04

Потім видавлюємо часникодавкою пару очищених зубчиків часнику, посипаємо дрібно рубаною свіжою зеленню петрушки, додаємо зовсім небагато води і перемішуємо.

Крок - 4
05

Після цього перекладаємо до фаршу попередньо обсмажені гриби і за допомогою блендера перемішуємо в однорідну масу, але до консистенції сметани не перебивайте.

Крок - 5
06

Ну а тепер найголовніше, вам потрібно мати у себе на кухні дуже важливе пристосування - ветчинницю, дуже корисну на домашній кухні помічницю. Підготовлену суміш для рулету перекладіть ложкою в ветчинницю, добре утрамбуйте і закрийте кришкою.

Крок - 6
07

У каструлю з водою помістіть це пристосування і включивши плиту, дочекайтеся, поки закипить вода. Готуйте рулет протягом години.

Крок - 7
08

Після цього дістаньте ветчинницю з окропу і помістіть в раковину або велику посудину з холодною водою. Коли ця чудо - машинка охолоне, відкрийте кришку і акуратно викладіть готовий м'ясний рулет на дощечку.

Крок - 8
09

Наріжте його тонкими кружальцями і викладіть на тарілку. Шикарна нарізка не тільки прикрасить ваш стіл, але і порадує відмінним смаком.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Заварне тістечко - покроковий рецепт, фото 1 Заварне тістечко 40 3 3 з 5 - детальніше -
Молочний суп - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп 40 4 3 з 5 - детальніше -
Солянка на курячому бульйоні - покроковий рецепт, фото 1 Солянка на курячому бульйоні 65 6 4 з 5 - детальніше -
Смачний салат цезар - покроковий рецепт, фото 1 Смачний салат цезар 40 4 3 з 5 - детальніше -