Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

М’ясний рулет з грибами в духовці

( 4.6875 4 516 16 оцінок)

2244 - переглядів
100 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
М’ясний рулет з грибами в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з грибами в духовці" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири15.3 гр.
  • Вуглеводи12.1 гр.
  • Калорії236 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Увімкніть духовку на розігрів (до 180 градусів C), а невелику, але глибоку форму для випічки злегка змастіть рослинною олією і відставте на час.

Крок - 1
02

Велику сковороду помістіть на плиту, киньте в неї шматок вершкового масла і на середньому вогні розтопіть до шипіння.

Крок - 2
03

На обробній дошці наріжте тонкою соломкою бекон і відправте в киплячу олію. Обсмажуйте беконну соломку, постійно помішуючи, до появи хрусткої скоринки, від 5 до 10 хвилин.

Крок - 3
04

В великій мисці зберіть необхідні інгредієнти для майбутньої начинки. Очистіть від лушпиння і наріжте дрібними квадратами ріпчасту цибулю і зубчики часнику.

Крок - 4
05

Моркву позбавте від шкірки і нарубайте невеликими шматками. Болгарський перець очистіть від кісточок і ніжки, а потім наріжте разом з селерою невеликими шматками.

Крок - 5
06

Печериці ретельно промийте під проточною водою і наріжте довільними частинами. Всі нарізані інгредієнти відправте в кухонний комбайн і подрібніть до однорідної, досить густої маси.

Крок - 6
07

Додайте овочеву суміш і сухий розмарин в сковороду до киплячого бекону, тушкуйте, постійно розмішуючи, поки овочі не пом'якшають, близько 5 хвилин. Зніміть сковороду з плити і дайте овочевій масі трохи охолонути.

Крок - 7
08

Потім у велику миску відправте овочеву суміш і хлібні крихти, долийте трохи молока і добре все змішайте до однорідної маси.

Крок - 8
09

  Дайте охолонути до кімнатної температури, а потім рясно присоліть і пріперчіть, вбийте яйце і ретельно ложкою все змішайте. Тепер додайте в овочеву суміш яловичий фарш і перемішайте ще раз все руками до повного змішування.

Крок - 9
10

Відправте м'ясну суміш в заздалегідь підготовлений лоток для випічки, перетворюючи масу в рулет форми батона. Потім покладіть тонко нарізані беконні перекладини поперек верхньої частини мясного рулету, заправляючи кінці бекону під батоном.

Крок - 10
11

Помістіть форму для випічки в заздалегідь розігріту духовку і залиште на 30 хвилин. Самі займіться приготуванням глазурі для змазування наступного рулету. Для цього збийте яблучний оцет, коричневий цукор і гірчицю разом в мисці, а після закінчення встановленого часу, вийміть рулет з духовки і пензлем змастіть верх батона приготованою глазур'ю.

Крок - 11
12

Знову відправте м'ясний рулет в духовку і продовжуйте випікати до тих пір, поки глазур не утворить красиву кірку, приблизно 30 хвилин.

Крок - 12
13

Готову страву витягніть і перед подачею на стіл трохи охолодіть. Подавайте м'ясний рулет, нарізавши на круглі часточки, з овочами і грибним соусом.  

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лосось у маринаді - покроковий рецепт, фото 1 Лосось у маринаді 40 1 2 з 5 - детальніше -
Паста з сиром і помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Паста з сиром і помідорами 40 5 3 з 5 - детальніше -
Суфле класичне - покроковий рецепт, фото 1 Суфле класичне 45 2 3 з 5 - детальніше -