Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

М’ясний рулет з яловичини

( 4.7222 4 518 18 оцінок)

2327 - переглядів
90 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
М’ясний рулет з яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі рецепт приготування досить старої м'ясної страви, але при цьому красивої і ошатної, яка прикрасить святковий стіл. Це м'ясний рулет з яловичини. Ця страва вважається прекрасною заміною котлет, адже до складу входять майже однакові продукти. Ще слід зазначити, що м'ясний рулет смачний і в холодному, і в гарячому вигляді, тому приготувати його у себе на кухні ну просто зобов'язана кожна господиня. М'ясний рулет з яловичини, а саме з яловичого фаршу зовсім нескладний у приготуванні і стане під силу навіть самим недосвідченим господаркам.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з яловичини" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири11.6 гр.
  • Вуглеводи10.2 гр.
  • Калорії193 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу включіть на розігрів духову плиту (до 200 градусів) і підготуйте ємність для випікання майбутньої страви. Отже, візьмемо форму для запікання, якщо у вас такої немає - не біда, беремо звичайний лист, застеляємо його фольгою і посипаємо коричневим цукром (як відомо, коричневий цукор - це відмінна добавка до багатьох страв, в тому числі і м'ясних).

Крок - 1
02

Тепер очистимо від лушпиння цибулю і дрібно нарізаємо її на обробній дошці.

Крок - 2
03

В окремий посуд викладаємо фарш з яловичини, додаємо до нього нарізану цибулю, розбиваємо яйця і повільно вливаємо молоко.

Крок - 3
04

Потім кидаємо паніровку, яку, до речі, можна зробити самим: достатньо взяти кілька скибочок білого хліба, бажано підсушеного і подрібнити за допомогою терки або блендера.

Крок - 4
05

Також до фаршу додаємо мелений імбир, гірчицю, сіль і чорний мелений перець і добре все перемішуємо до отримання однорідної маси.

Крок - 5
06

Готову суміш викладаємо у форму або на фольгу (в цьому випадку загортаємо фарш в фольгу). Тепер в окремій посудині змішуємо рідку томатну пасту і ложку гірчиці, щоб вийшов гострий пікантний соус, який ми виливаємо зверху на фарш, рівномірно розподіливши по всьому майбутньому м'ясного рулету. Якщо рулет випікаємо в фользі - то приготованим соусом поливаємо в кінці.

Крок - 6
07

  Відправляємо м'ясний рулет в попередньо розігріту духовку і готуємо приблизно півгодини (спостерігаємо за випіканням, адже духова плита у всіх різна і точний час визначаєте вже ви самі).

Крок - 7
08

М'ясний рулет з яловичини виходить соковитим, ароматним, красивим на вигляд і звичайно ж надзвичайно смачним. Розрізаємо його на шматочки і швидко пригощаємо домашніх або гостей, які неодмінно порадіють цій нескладній, але популярній і вельми оригінальній страві.

Крок - 8
09

При подачі можна прикрасити зеленню петрушки. Всім смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вірменський шашлик - покроковий рецепт, фото 1 Вірменський шашлик 40 6 3 з 5 - детальніше -
Холодець зі свинини і яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Холодець зі свинини і яловичини 200 4 3 з 5 - детальніше -
Класичні нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Класичні нагетси 50 2 3 з 5 - детальніше -
Рецепт млинців звичайних - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт млинців звичайних 60 4 3 з 5 - детальніше -