Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Російська кухня

М’ясний рулет з фаршу з яйцем

( 4.7619 4 521 21 оцінка)

2413 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
М’ясний рулет з фаршу з яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В пароварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

М'ясні рулети користуються величезною популярністю серед кулінарів, незважаючи на те, що цій страві досить багато років. А все тому, що рецепти приготування м'ясних рулетів все більше і більше стають різноманітними, адже кожна господиня привносить щось новеньке і цікаве. Таким чином м'ясні рулети завжди залишаються чудовою прикрасою святкового столу. Сьогодні пропонуємо приготувати один з неймовірно смачних варіантів цієї страви, а саме м'ясний рулет з яйцем. М'ясний фарш і варене яйце прекрасно поєднуються один з одним, і на столі ця смачна закуска виглядає ще й красиво, і апетитно. Приготувати м'ясний рулет з яйцем забере у вас небагато часу, крім того, немає нічого складного, щоб вийшла гарна і смачна страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з фаршу з яйцем" (на 100 грам)

  • Білки12.3 гр.
  • Жири14.9 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії203 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку поставимо на вогонь каструльку з водою і зваримо 2 яйця. Варимо круто, тому кипіти вони повинні мінімум 5 хвилин.

Крок - 1
02

Поки варяться яйця, очистимо від шкірки моркву, нарізаємо її дрібними кубиками і трохи обсмажимо на сковороді з рослинним маслом. Не обов'язково доводити моркву до готовності, достатньо кількох хвилин, щоб вона стала м'якше.  

Крок - 2
03

Після цього беремо свинячий фарш. Його можна купити в готовому вигляді в будь-якому магазині або на ринку, а можна зробити самому. Якщо у вас є шматок свинячої м'якоті, то просто пропускаємо м'ясо через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна.

Крок - 3
04

До фаршу додаємо 2 курячих яйця, які попередньо збиваємо вінчиком.

Крок - 4
05

Після цього чистимо болгарський перець від насіння всередині, миємо й нарізаємо її на дрібні кубики. Нарізаний перець також кидаємо в ємність з фаршем. Потім додаємо обсмажену моркву, маринований зелений перець і томатну пасту.

Крок - 5
06

Для м'ясного рулету нам необхідно також родзинки, які ми попередньо заливаємо гарячою водою, щоб вони трохи розм'якли.

Крок - 6
07

Тим часом натрем на крупній тертці будь-який твердий сир. Зливаємо з родзинок воду і додаємо їх до фаршу разом з сиром. В кінці солимо і перчимо до смаку і ретельно перемішуємо фарш, поки не вийде однорідна суміш.

Крок - 7
08

Після того, як фарш для м'ясного рулету буде готовий, беремо фольгу, відрізаємо шматок приблизно 50 см, трохи змащуємо рослинним маслом і викладаємо на нього половину фаршу.

Крок - 8
09

Розкачуємо рівномірно фарш по фользі, залишивши трохи місця по краях. Потім викладаємо з одного боку сосиски, а також чистимо варені яйця, перерізуємо кожне на 4 частини і викладаємо по 4 частини вздовж сосиски.

Крок - 9
10

Кількість сосисок і яєць ви можете регулювати самостійно. Тепер формуємо наш рулетик, замотуємо його фольгою і закріплюємо на кінцях. Те ж саме робимо з іншою половиною фаршу. Потім викладаємо рулети в пароварку і залишаємо готуватися на 45 хвилин.  

Крок - 10
11

Також можна приготувати цей рулет в духовці, кому як більше подобається. По закінченню часу дістаємо рулети, даємо трохи охолонути і розмотуємо. Смачний, ароматний і дуже красивий на вигляд м'ясний рулет з яйцем готовий. Швидше подавайте його до столу, нехай гості насолоджуються.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ростбіф в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф в мультиварці 30 4 3 з 5 - детальніше -
Соус Гуакамоле - покроковий рецепт, фото 1 Соус Гуакамоле 35 1 2 з 5 - детальніше -